Antena Meniu Search
x

"Dacă te culci cu mine, nu-l omor". Drama unei femei din UK care s-a lăsat violată, pentru a salva viața bărbatului cu care era la întâlnire

Un adolescent de 18 ani a fost condamnat la închisoare, după ce a obligat o tânără să întreține relații sexuale cu el, pentru a nu îi ucide prietenul cu care era la o întâlnire. Momentele îngrozitoare au lăsat-o atât pe tânără, cât și pe bărbatul cu care era în acea seară cu traume care nu se vor vindeca niciodată.

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 11:23

Drama unei femei din UK care s-a lăsat violată, pentru a salva viața bărbatului cu care era la întâlnire
Drama unei femei din UK care s-a lăsat violată, pentru a salva viața bărbatului cu care era la întâlnire - Shutterstock

Vile Sean Robinson a fost condamnat la închisoare pentru atacul necruțător în care a obligat o femeie să se culce cu el, pentru a nu îi lua viața bărbatului cu care era. Cele două victime, a căror identitate nu a fost făcută publică, se întorceau acasă după o primă întâlnire în Sunderland, când Sean, care avea 17 ani la acea vreme, le-a ieșit în cale și a început să-l bată pe bărbat, lăsându-l într-o baltă de sânge, relatează Mirror.

Agresorul i-a spus victimei că dacă se împotrivește, îl va ucide pe bărbat

Sean, acum în vârstă de 18 ani, a forțat-o apoi pe femeie să meargă cu el în niște tufișuri, spunându-i să „nu mai plângă ca un copil”, în timp ce o agresa sexual, avertizând că dacă se oprește, îl va ucide pe bărbat. Jane Waugh, avocatul femeii, a declarat instanței că victima, care are 20 de ani, a fost la o primă întâlnire în Sunderland în vara anului 2021 și că la întoarcere spre casă, doi băieți pe care nu-i cunoșteau le-au ieșit în cale și au început să-i amenințe. 

Apoi, Sean s-a năpustit asupra bărbatului, lovindu-l cu brutalitate cu pumnii și picioarele. Cei doi au înercat să fugă de Sean, însă acesta a reușit să-i prindă din urmă. „Bărbatul era epuizat și sângera, iar ea se chinuia să-l țină. Următorul lucru pe care și-l amintește este că agresorul i-a prins din urmă și a început, din nou, să-l lovească cu picioarele în cap pe bărbat, după ce l-a pus la pământ. I-a spus agresorului că face orice dacă încetează să-l mai lovească pe bărbatul care de abia mai era conștient”, a spus Jane Waugh, avocatul femeii

Pe acelaşi subiect

Dacă vii și faci sex cu mine, nu-l omor”, i-a spus Sean femeii. Bărbatul rănit a spus „te rog să nu o atingi”, moment în care agresorul l-a lovit cu piciorul în față, lăsându-l incoștient. „Ea a fost martoră la violența îngrozitoare și lipsită de sens și știa de ce este capabil. A decis că, pentru a-i salva viața și a se proteja, va trebui să accepte să facă sex cu el”, a spus Jane. 

Vile Sean Robinson, din Halesworth Road, Sunderland, a dus-o pe femeie într-un tufiș, a pus-o să se întindă pe o haină veche pe care a găsit-o acolo și a profitat de ea. Plină de durere, a început să plângă, moment în care agresorul i-a spus fără milă: „Dacă te oprești, mă duc și îl omor, știi. Taci și nu mai fi copil”.

Femeia a reușit să-și sune părinții și să le ceară ajutor

Bărbatul încă zăcea inconștient și plin de sânge, iar femeia a reușit să trimită mesaje și să-și sune mamei pentru a-i cere ajutor. Părinții ei s-au îndreptat la fața locului și au sunat la poliție în timp ce vorbeau cu fiica lor la telefon. Când au ajuns acolo și tatăl ei a întrebat-o cine a atacat-o.

 „Eu am fost, ce ai de gând să faci în privința asta”, a spus agresorul. „Am devenit prizonier în propria mea minte, retrăind calvarul. Cred că, chiar și în închisoare, a avut putere asupra mea. În ziua în care mi s-a spus că a pledat vinovat că m-a violat, am vrut doar să plâng și atât. Eu și familia mea nu vom mai fi niciodată la fel. Sper că, în timp, ne vom putea reconstrui viața", a declarat victima. 

Bărbatul a aflat mai târziu că ea a fost violată și că i-a salvat viața acestuia. El a suferit răni multiple. Într-o declarație, el a spus că ziua atacului ar fi trebuit să fie una memorabilă. Era prima lor întâlnire și plănuia să o mai revadă. 

Am încercat să mă apăr pe mine și pe ea cât am putut mai bine, dar m-a pus la pământ. Ultimul lucru pe care mi-l aduc aminte din momentul atacului este bărbatul care stătea peste mine și mă lovea și expresia ei terifiată. La acel moment nu știam ce s-a întâmplat, dar am aflat de atunci că a fost violată. Sentimentul de vinovăție a persistat. Mi-aș fi dorit să o pot ajuta”, a declarat acesta. Agresorul, care nu a mai avut probleme cu legea până acum, a recunoscut faptele și a fost închis timp de cinci ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Dacă te culci cu mine, nu-l omor". Drama unei femei din UK care s-a lăsat violată, pentru a salva viața bărbatului cu care era la întâlnire