Antena Meniu Search
x

Foto Madi, o tânără de 19 ani, violată de doi indivizi și abandonată pe marginea unui drum, în SUA. A murit călcată de o mașină

Madison avea 19 ani și toată viața înainte. Tânăra din SUA a fost violată de câțiva indivizi, iar mai apoi lăsată pe marginea unui drum. Madi a murit după ce a fost călcată accidental de un șofer, care nu a văzut-o la timp. Acum, autoritățile americane fac tot posibilul ca vinovații să ajungă după gratii.

de Cristina Cruceru

la 24.01.2023, 13:36

Madi, o tânără de 19 ani, violată de doi indivizi și abandonată pe marginea unui drum, în SUA
Madi, o tânără de 19 ani, violată de doi indivizi și abandonată pe marginea unui drum, în SUA - Instagram

Madison Brooks, Madi așa cum îi spuneau prietenii, a fost lovită de o mașină pe 15 ianuarie și a murit într-un spital din Baton Rouge, Louisiana, UK. Luni seară, au fost arestate mai multe persoane suspectate de viol, în legătură cu moartea lui Brooks. Este vorba despre doi tineri, unul de 17 ani și Kaivon Washington, în vârstă de 18 ani, care au fost arestați și acuzați de viol. În plus, Casen Carver, în vârstă de 18 ani, și Everett Lee, în vârstă de 28 de ani, au fost, de asemenea, arestați și acuzați de complicitate la viol.

Documentele făcute publice de autoritățile americane indică, de asemenea, că Brooks avea o alcoolemie mare în sânge în momentul morții sale, ceea ce înseamnă că cineva a intenționat să o îmbete și drogheze, ca să-și piardă cunoștința. 

Familia și prietenii sunt îndurerați de pierderea tinerei. "Madi a fost o prietenă iubitoare și altruistă. A lăsat o amprentă de neșters asupra vieții noastre. Prețuiesc amintirile noastre împreună și nu o voi uita niciodată. Prietena noastră a fost o eroină. Madi și-a donat inima și rinichii pentru a-i salva pe alții".

Declarațiile făcute de principalii suspecți

Pe acelaşi subiect

Unul dintre suspecți le-a mai spus anchetatorilor că el credea că tânăra era sub influența alcoolului. Bărbații susțin că Madi a cerut apoi să fie dusă acasă, dar ei spun că ea le-a dat mai multe adrese diferite înainte de a ieși din mașină.

Individul spune că mai târziu a lăsat-o pe femeie într-un cartier din apropierea locului unde a fost lovită, pe Burbank Drive. Aceasta a fost ucisă la scurt timp după ce a mers în mijlocul drumului unde a fost lovită de un vehicul. Tânăra s-ar fi aflat într-o zonă care nu era iluminată, fapt pentru care șoferul respectiv nu ar fi văzut-o.

Conform legii din Louisiana, acuzația de viol de gradul trei implică, în general, o victimă care este "incapabilă de a opune rezistență sau de a înțelege natura actului din cauza unei stări anormale a minții, produse de un agent intoxicant sau de orice altă cauză, iar agresorul știa sau ar fi trebuit să știe de incapacitatea victimei".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Madi, o tânără de 19 ani, violată de doi indivizi și abandonată pe marginea unui drum, în SUA. A murit călcată de o mașină