Antena Meniu Search
x

O femeie de 27 de ani din Iaşi a fost bătută şi violată de soţul ei în faţa copiilor. Tânăra abia obţinuse ordin de protecţie împotriva partenerului său

Atunci când bea, Marius devine alt om şi cum în ultima vreme alcoolul îi devenise cel mai bun prieten, certurile, bătăile şi scandaluruile erau la ordinea zilei. Aşa că soţia lui s-a văzut nevoită să ceară ordin de protecţie împotriva partenerului său de viaţă.

de Monica Palade

la 24.01.2023, 09:45

O femeie de 27 de ani din Iaşi a fost bătută şi violată de soţul ei în faţa copiilor. Tânăra abia obţinuse ordin de protecţie împotriva partenerului său - Profimedia

Doar că individul l-a încălcat şi în scurt timp femeia a trăit un adevărat coşmar. A venit acasă, a bătut-o şi a violat-o chiar în faţa copiilor, care au fost martori fără voia lor. Poliţiştii l-au reţinut, iar luni pe numele individului de 34 de ani s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

Ce spun poliţiştii

La data de 22 ianuarie a.c., instanta de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat de 34 de ani, din comuna Mogoşesti.

Acesta este cercetat într-un dosar penal intrumentat de politiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ciurea în care se fac cercetări pentru infracţiunile de viol, coruperea sexuală a minorilor, violenţa în familie, încălcarea ordinului de protecţie provizoriu (fapte comise în perioada 20-21 ianuarie 2023).

În data de 21 ianuarie, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi a doua zi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. A fost introdus în arestul IPJ Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O femeie de 27 de ani din Iaşi a fost bătută şi violată de soţul ei în faţa copiilor. Tânăra abia obţinuse ordin de protecţie împotriva partenerului său