Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Când viteza îngerului păzitor este mai mică decât a ta". Soţia unui fotbalist, moartă într-un accident oribil, în Ucraina. Maşina, făcută bucăţi

Soţia unui fotbalist din Ucraina şi fost model, Viktoria Danchenko, şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident, după ce s-a izbit cu Mercedesul partenerului ei într-o altă maşină şi apoi a ricoşat un camion, oprindu-se în deespărţitoarele de protecţie de pe autostradă, în apropiere de Odesa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.01.2022, 17:58

Viktoria Danchenko, în vârstă de 27 de ani, se afla la volanul Mercedesului soțului ei, Oleh Danchenko, când a lovit în plin un KIA Cerato, apoi s-a ciocnit cu un camion, maşina oprindu-se în despărţitoarele de protecţie de pe autostradă. În uma impactului medicii nu au mai putut decât să constate decesul, iar trupul a fost scos din epava deteriorată abia când au ajuns echipajele de la descarcerare, potrivit poliţiei.

Un videoclip făcut public ulterior surprinde momentul în care un Mercedes AMG C43 goneşte pe autostradă cu câteva momente înainte de accident. Fostul model era de altfel cunoscut pentru dragostea faţă de viteză, fiind mare iubitoare a bolizilor cu mulţi cai putere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Oleh Danchenko, în vârstă de 27 de ani, a fost transferat în prezent de la AEK Atena la Zorya Luhansk în țara sa natală, dar a mai jucat pentru echipele importante rusești precum Rubin Kazan și Anzhi Makhachkala, precum și pentru clubul ucrainean Shaktar Donețk.

Viktoria avea o diplomă în psihologie la Universitatea Națională de Comerț și Economie din Kiev şi era influencer activ pe reţelele de socializare promovând alimentaţia sănătoasă, sfaturi de modă şi idei de călătorie din vacanţele sale. Era cunoscută în plus şi pentru videoclipurile pe care le poșta adesea şi în care apărea conducând peste limita de viteză şi încălcând regulile de circulaţie, potrivit anchetatorilor.

Mesajele de condoleanţe au inundat paginile de socializare ale celor doi

Fotbalistul nu a făcut niciun comentariu în urma accidentului, însă pagina sa de Facebook a fost inundată de mesaje de condoleanţe pentru pierderea suferită.

"Condoleanțe familiei și prietenilor. Oameni buni, aveți grijă de voi.

Când viteza îngerului păzitor este mai mică decât a ta.

Nimeni nu știe când va veni ziua lui.. Dumnezeu ne cheamă pe toți la el

Au fost un cuplu bun si frumos, s-au iubit, se vede!!! Doamne fereste... sa te atingă aşa durere...

Sincere condoleanțe familiei", au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor.

Cei doi se căsătoriseră în 2020, când soţul ei, fundaş, juca în Rusia pentru Rubin Kazan la acea vreme. La cununie ea a purtat o rochie mini şi tocuri roz, iar el a spus „DA” în blugi, adidaşi şi o cămaşă albă.

„La ora 15.00, pe autostrada Kiev, un „KIA Cerato” care a virat la stânga, a intrat în coliziune cu un Mercedes care se îndrepta din faţă. Şoferul Mercedesului a murit pe loc din cauza rănilor suferite”, se arată într-un comunicat emis de poliţie. Alte trei vehicule au fost implicate în accident.

Viktoria avusese anterior o relaţie cu un star ucrainean, Vladlen Yurchenko, în vârstă de 27 de ani, fost jucător la Bayer Leverkusen, care s-a alăturat recent aceluiași club, Zorya Luhansk. Fostul model avea o relaţie cu Danchenko din 2017, spunând într-un interviu anterior că s-au cunoscut pentru prima dată într-un tren, potrivit Daily Star.

„Prima întâlnire a fost foarte drăguţă, am jucat cărţi tot drumul, am ascultat muzică. I-am dat clătite cu fructe şi smânână pe care le gătisem eu. Suntem împreună de atunci. Mă uit la toate meciurile lui, chiar și la amicale”, spunea tânăra atunci.

Familia se pregăteşte acum de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Când viteza îngerului păzitor este mai mică decât a ta". Soţia unui fotbalist, moartă într-un accident oribil, în Ucraina. Maşina, făcută bucăţi