Antena Meniu Search
x

Capcană pentru turişti, ascunsă în nisip. Mii de cuie şi alte obiecte ascuţite, împrăştiate pe o plajă aglomerată din Anglia

Vara şi-a intrat deja în drepturi, iar luna iunise se apropie încet, încet de final, aducând temperaturi tot mai ridicate în Europa. Astfel, plaja devine refugiul tuturor celor care visează să se răcorească în apa mării, ori să se bronzeze la soare. Atenţie, însă, la valurile puternice, dar şi la ... ce se află ascuns în nisip! Pe o plajă cunoscută din Marea Britanie au fost găsite mii de cuie, șuruburi, sârme și baterii, împrăştiate neglijent acolo pe unde calcă mulţi oameni, inclusiv copilaşi.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 13:26

Mii de cuie şi alte obiecte ascuţite, descoperite pe plajă
Mii de cuie şi alte obiecte ascuţite, descoperite pe plajă - Shutterstock / Mirror

Duminică dimineaţă, oamenii care au ajuns pe o plajă populară din North Tyneside, Marea Britanie au avut parte de o descoperire neplăcută. O puzderie de cuie, șuruburi, sârme și baterii erau împrăştiate cât vedeai cu ochii - un adevărat pericol pentru oamenii care voiau să simtă, cu tălpile goale, dogoarea nisipului fierbinte. Părinţii care au copii mici au fost printre primii care şi-au exprimat îngrijorarea, speriaţi că fiii şi fiicele lor s-ar putea răni.

Mii de obiecte ascuţite, împrăştiate pe plajă

Potrivit mărturiilor oferite de înotători, unele dintre obiectele găsite pe plajă măsurau câţiva centimetri, fiind extrem de ascuţite. Mallory Smith s-a aflat printre cei care au curăţat, voluntar, plaja, înainte să depună o plângere la poliţie. "Sunt mii de cuie ... Nimeni nu ştie cum au ajuns acolo", a povestit ea. "Nu e vorba de unul, două .... Sunt cu miile. Arată noi-nouţe", a adăugat englezoaica în vârstă de 69 de ani. "Oamenii sunt furioşi, mulţi dintre ei îşi aduc des aici copiii. S-au avertizat între ei şi îi veghează pe cei mici, să nu-şi înţepe picioruşele. Din fericire, din câte ştim, nimeni nu a fost rănit", susţine Mallory. Jurnaliştii Mirror au contactat Poliţia din Northumbria pentru comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Capcană pentru turişti, ascunsă în nisip. Mii de cuie şi alte obiecte ascuţite, împrăştiate pe o plajă aglomerată din Anglia