Antena Meniu Search
x

Casă "în stare bună" oferită pe gratis cu o singură condiţie. Cerinţa de împlinit pentru a intra în posesia locuinţei din SUA

O casă cu istorie, cu trei dormitoare, oferită pe gratis unui "norocos" viitor locatar. Deşi poate părea o ofertă de vis, există totuşi o condiţie care ţine clienţii la distanţă. Persoana care va deveni următorul proprietar al locuinţei din Lincoln, Kansas trebuie să mute întreaga casă, pentru ca spaţiul să fie folosit de spitalul de peste drum.

de Redactia Observator

la 23.03.2022, 18:34

Casă e oferită gratis, dar cu o condiţie
Casă e oferită gratis, dar cu o condiţie - livelincolncounty.com

Pentru mulţi, încercarea de a găsi o casă cât mai ieftină este o adevărată aventură. Tocmai de aceea, ofertele avantajoase precum locuinţele la 1 euro ori blocurile vândute pentru preţuri de nimic au stârnit interesul multor curioşi. Există, însă, şi o a doua faţă a monedei care trebuie luată în calcul cu multă atenţie. Astfel de anunţuri au de cele mai multe ori şi clauze care pot scădea simţitor entuziasmul posibililor clienţi.

Casă oferită pe gratis, cu o condiţie

O casă din SUA, situată lângă Spitalul din Lincoln, Kansas, e oferită pe gratis celor care se încumetă să îşi ia un angajament mai puţin comod. Construită în 1910, locuinţa cu două etaje poate intra în posesia oricui promite că va muta întregul imobil pe un alt lot de pământ. Totul pentru ca spaţiul să fie folosit de unitatea medicală, relatează The Sun.

Deşi casa nu arată prea bine din exterior, înăuntru ar fi într-o stare foarte bună, se precizează în anunţ. Fundaţia locală pentru Dezvoltare Economică asigură suma de 30.000 de dolari pentru a ajuta noii proprietari să relocheze locuinţa. În plus, există şi câteva zone din apropiere unde oamenii pot muta gratuit casa, ceea ce ar însemna şi teren primit fără a cheltui niciun ban. Dacă nimeni nu va revendica locuinţa până la finalul anului, clădirea va fi demolată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Casă "în stare bună" oferită pe gratis cu o singură condiţie. Cerinţa de împlinit pentru a intra în posesia locuinţei din SUA