Antena Meniu Search
x

Foto Cazul fotbalistului de 18 ani dispărut de 4 zile, descoperit mort în timpul unei emisiuni live la TV. Cadavrul lui se afla lângă un tren dezafectat, în Spania

Álvaro Prieto a dispărut în Sevilla pe 12 octombrie iar acesta a fost găsit mort pe 16 octombrie în apropiere de gara Santa Justa, în timpul unei transmisiuni live TV. Acesta ar fi murit din cauza electrocutării, a informat marți, în declarații la postul de radio Canal Sur, delegatul guvernului spaniol în Andaluzia, Pedro Fernández.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 18:53

Potrivit lui Fernández, pe baza unor imagini surprinse de camera unei benzinării de lângă zona în care a fost găsit cadavrul, ancheta a putut verifica că Prieto s-a urcat pe un tren și „de acolo, din păcate, ce bănuim pe baza autopsiei […] este electrocutare.”

Încă nu este clar de ce tânărul de 18 ani din Córdoba, s.a urcat pe tren dar autoritățile continuă să investigheze și să țină cazul sub secret detalii din anchetă, relatează CNN. 

Trupul băiatului a fost găsit de un reporter, lângă un tren

Era în jurul prânzului pe 16, când programul de televiziune „Mañaneros” s-a conectat cu unul dintre reporterii săi din Sevilla pentru a vorbi despre dispariția tânărului Álvaro Prieto, al cărui deces nu fusese încă confirmat. Reporterul Alberto Catalána începe legătura, vizibil nervos, avertizând că au văzut „ceva suspect” între două vagoane ale unui tren în apropiere de gara Santa Justa. În acel moment, cameramanul a mărit imaginea şi se putea vedea cum două picioare ieșeau din spațiul care unește cele două bagoane. Potrivit lui Catalán, ar putea fi hainele pe care le purta Prieto în ziua în care a dispărut.

Pe acelaşi subiect

În fața valului de indignare pe care l-a stârnit această situație, corporația publică care reunește TVE, Radio Televisión Española, a emis un comunicat în care „regretă profund imaginile difuzate în direct în această dimineață”, asigurând că aceste imagini „nu ar fi trebuit niciodată să fie emise.”

În timp ce se cerceta dacă cadavrul găsit între cele două mașini ar putea corespunde lui Prieto, pe rețelele de socializare au început să fie publicate diferite semne de doliu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Cazul fotbalistului de 18 ani dispărut de 4 zile, descoperit mort în timpul unei emisiuni live la TV. Cadavrul lui se afla lângă un tren dezafectat, în Spania