Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce a descoperit un cuplu de americani în grădină după uraganul Milton. "Am crezut că era un breloc"

Un cuplu din Palm Coast, Florida, a avut parte de o surpriză neașteptată în urma trecerii uraganului Milton. Laura şi Basil Yorio au descoperit un obiect pe care-l căutau de un deceniu în grădina lor după furtună, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 15:34

Ce a descoperit un cuplu de americani în grădină după uraganul Milton. "Am crezut că era un breloc" Ce a descoperit un cuplu de americani în grădină după uraganul Milton. "Am crezut că era un breloc" - Profimedia

Revenind acasă după evacuarea cauzată de uragan, Laura Yorio a observat un obiect strălucitor în iarbă.

Ce a găsit cuplul în grădină după uraganul Milton

„M-am uitat în jos și am văzut un inel. Am crezut că era un breloc", a declarat ea pentru Fox 35 Orlando.

Articolul continuă după reclamă

Obiectul s-a dovedit a fi verigheta soțului ei, Basil, dispărută în timpul unui proiect de construcție cu peste nouă ani în urmă.

Pe acelaşi subiect

„Am fost în acest loc de o mie de ori", a adăugat Laura, explicând că, în ciuda căutărilor intense și a îngrijirii regulate a grădinii, inelul nu fusese găsit până acum.

Cuplul crede că ploile torențiale aduse de uraganul Milton au dezgropat verigheta, oferindu-le această bucurie neașteptată în mijlocul dezastrului.

„Suntem foarte conștienți de faptul că o mulțime de oameni trec prin lucruri teribile și aproape că mă simt puțin vinovată că mă simt fericită pentru toate acestea, dar a fost ceva bun", a spus Laura Yorio.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Mapamond » Ce a descoperit un cuplu de americani în grădină după uraganul Milton. "Am crezut că era un breloc"