Antena Meniu Search
x

Cel puțin 14 morți și 63 de răniți, după ce un autobuz s-a răsturnat pe o autostradă din Pakistan. Printre victime se află și copii

Cel puțin 14 oameni au murit și alți 63 au fost răniți, după ce un autobuz s-a răsturnat pe o autostradă, în Pakistan.

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 13:26

Printre victime se află și copii
Cel puțin 14 morți și 63 de răniți, după ce un autobuz s-a răsturnat pe o autostradă din Pakistan - JaunNews

Accidentul a avut loc peste noapte în apropierea orașului Kallar Kahar din provincia Punjab, a declarat un comisar adjunct, Quratulain Malik. Ea a spus că toți morții și răniții au fost mutați la spital. Autobuzul transporta invitați de la o nuntă de la Islamabad la Lahore, spune Dunya News și printre morți și răniți erau femei și copii, relatează Mirror.

Numărul morților ar putea crește

Poliția de autostradă a evacuat persoanele blocate în interiorul autobuzului, dar se tem că numărul morților ar putea crește, deoarece mulți sunt blocați în interior. Luna trecută, un autobuz de pasageri a lovit un stâlp și a căzut de pe un pod, luând foc și ucigând 40 de persoane în cartierul sudic Lasbela. Accidentele în Pakistan au loc în general din cauza încălcării regulilor de circulație, ducând la moartea a mii de oameni în fiecare an.

Pakistanul ocupă primul loc în regiunea asiatică pentru cele mai multe decese în accidente rutiere din lume, în timp ce Karachi ocupă locul patru în rândul orașelor cu cele mai mari decese în accidente rutiere din lume. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), peste 27.000 de oameni au fost uciși pe drumurile din Pakistan în 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Cel puțin 14 morți și 63 de răniți, după ce un autobuz s-a răsturnat pe o autostradă din Pakistan. Printre victime se află și copii