Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cinci copii au rămas fără mama lor, după un accident înfiorător. Irina și fiul ei cel mic au fost aruncați câțiva metri pe asfalt, pe o autostradă din Rivne

Tragedie în satul Dmîtrivka, regiunea ucraineană Rivne, acolo unde o mamă a cinci copii a murit în urma unui accident cumplit, după ce a fost spulberată, împreună cu fiul ei cel mic, pe o trecere de pietoni. Tânăra a suferit răni grave și a murit la spital, câteva ore mai tâziu, în timp ce băiețelul de 3 ani este în stare critică și luptă să supraviețuiască. 

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 12:21

Nenorocirea a avut loc în dimineața zilei de 12 septembrie, pe autostrada din apropierea satului Babîn, regiunea ucraineană Rivne. Irina Tkachuk, o mamă de 37 de ani, traversa pe o trecere de pietoni împreună cu fiul ei mai mic, David, de 3 ani, când au fost spulberați de un microbuz.

Potrivit martorilor, o mașină a oprit pentru a lăsa femeia să treacă, însă șoferul unui Peugeot Boxer i-a izbit cu viteză, arucându-i la câțiva metri distanță. O ambulanță i-a preluat de urgență, însă femeia a murit câteva ore mai tâziu, la spital, din cauza rănilor grave.

Micul David este la terapie intensivă. Are un picior rupt și a suferit o comoție cerebrală, iar medicii luptă să-l țină în viață.

Cinci copii au rămas fără mama lor

Pe acelaşi subiect

Irina era mama a cinci copii. Pe lângă David, familia mai are un fiu în vârstă de 7 ani, Yaroslav, o adolescentă Anna de 15 ani, un băiat Oleksii de 19 ani și o fiică Vita, în vârstă de 20 de ani.

Microbuzul era condus de un șofer de 24 de ani. Potrivit datelor preliminare, în momentul accidentului nu era sub influența băuturilor alcoolice. În prezent, tânărul este reținut de poliție.

Numărul ucrainenilor care mor în accidente rutiere, în creștere

Potrivit Opendatabot, citat de Obozrevatel, numărul accidentelor rutiere din Ucraina a scăzut ușor în primele șapte luni ale acestui an față de 2021: de la 12.994 de cazuri la 12.604. Cu toate acestea, numărul deceselor rutiere a crescut: de la 1.575 în 2021 la 1.610.

Pe primul loc la număul de accidente este regiunea Dnipropetrovsk - 1.163. Pe locul doi se află regiunea Lviv - 1.072, iar a treia poziție este ocupată de Kiev - 1.045. În ceea ce privește numărul persoanelor ucise în accidente, regiunea Dnipropetrovsk rămâne pe primul loc; aici au murit 164 de persoane în primele șapte luni ale acestui an, față de 142, cât s-au înregistrat în ​​2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Cinci copii au rămas fără mama lor, după un accident înfiorător. Irina și fiul ei cel mic au fost aruncați câțiva metri pe asfalt, pe o autostradă din Rivne