Antena Meniu Search
x

Copilă de 3 ani muşcată de faţă de un câine la intrarea într-un local din Marea Britanie

O copilă de 3 ani a suferit răni grave, după ce a fost muşcată de faţă de un câine la intrarea într-un local din oraşul Kirby, Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 14:23

Anchetatorii vor să analizeze circumstanţele în care copila a fost muşcată de câine
Anchetatorii vor să analizeze circumstanţele în care copila a fost muşcată de câine - Mirror Online
  • Copila ar fi lovit câinele înaintea atacului.

Incidentul s-a produs sâmbătă seara, când fetiţa se juca cu un cerc în faţa locului respectiv. La un moment dat, din senin, fetiţa a fost muşcată de un câine de faţă.

Conform Mirror Online, martorii ororii au solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj medical, iar fetiţa a fost transportată la un spital de copii din apropiere. Medicii au stabilit că fetiţa s-a ales cu răni grave, dar care nu îi pun viaţa în pericol.

Sursa amintită precizează că proprietarul câinelui a fost reţinut de forţele de ordine, iar câinele a fost ridicat de autorităţi. Ancheta urmează să stabilească dacă proprietarul câinelui poate fi tras la răspundere şi dacă patrupedul va fi eutanasiat.

Una dintre martorele incidentului a precizat că fetiţa ar fi lovit câinele de două ori cu cercul, înainte ca acesta să riposteze şi să o muşte de faţă.

Anchetatorii au ridicat imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere din zonă şi urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs incidentul.

În plus, ei fac apele ca proprietarii de câini să se poarte cu responsabilitate şi să-şi supravegheze animalele cu atenţie când acestea se află în preajma unor copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Copilă de 3 ani muşcată de faţă de un câine la intrarea într-un local din Marea Britanie