Antena Meniu Search
x

Coșmarul unei mame: Trei bărbați au oprit-o pe stradă și s-au oferit să-i cumpere fiica, în timp ce o ducea la școală, în Anglia

O mamă a rămas îngrozită după ce un grup de bărbați a oprit-o pe stradă, într-o dimineață, în timp ce își ducea fiica la școală, și s-au oferit să-i cumpere copila pentru o sumă de bani.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.12.2021, 16:07

Coșmarul unei mame. Trei bărbați au oprit-o pe stradă și s-au oferit să-i cumpere fiica, în timp ce o ducea la școală, în Anglia
Coșmarul unei mame. Trei bărbați au oprit-o pe stradă și s-au oferit să-i cumpere fiica, în timp ce o ducea la școală, în Anglia - Profimedia Images

Incidentul a avut loc în Sheffield, Anglia, miercuri dimineață. Speriată, femeia și-a luat fetița de școală primară în brațe și a fugit spre școală, unde a anunțat poliția.

Polițiștii au anunțat ulterior că investighează tentativa șocantă a trei bărbați de a cumpăra o fetiță de la mama ei. Ei fac apel la oricine care are informații să se prezinte la poliție. Potrivit primelor informații, unul dintre bărbați ar fi de origine din Orientul Mijlociu și ar avea în jur de 40 de ani.

Purta pantaloni bleumarin, un hanorac gri cu dungi în lateral și o căciulă care îi acoperea parțial fața, scrie The Sun.

Bărbații i-au oferit mamei ”o sumă mare de bani” în schimbul fetiței

Pe acelaşi subiect

„La aproximativ 8.20 dimineața, pe 1 decembrie, un rezident local își ducea fiica pe jos la Lower Meadow School de-a lungul Batemoor Road. Trei bărbați, dintre care unul posibil de origine din Orientul Mijlociu, s-au apropiat de mamă, au scos o sumă mare de bani și s-au oferit să-i cumpere fiica. Mama a refuzat și a fugit cu fiica ei spre școală. Mama a auzit apoi un scârțâit de anvelope de mașină și un vehicul negru sau albastru care plecat în trombă cu cei trei înauntru”, se arată în comunicatul poliției.

Luna trecută, poliția din Doncaster a lansat o anchetă în legătură cu informațiile potrivit cărora o altă mamă a fost abordată de un grup de bărbați, în centrul orașului, care au oferit un „preț bun” pentru fiica ei.

Mama speriată a fost apoi urmărită prin magazin de bărbați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Coșmarul unei mame: Trei bărbați au oprit-o pe stradă și s-au oferit să-i cumpere fiica, în timp ce o ducea la școală, în Anglia