Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu fetița de 9 ani din Dolj, găsită după o noapte petrecută pe câmp, cu un cățeluș lângă ea. ”Nu o certați, lăsați-o!”

Mihaela-Marina, fetița de 9 ani din Dolj dată dispărută vineri seară, după ce a plecat de acasă, din comuna Izvoare, și nu a mai revenit, a fost găsită sâmbătă dimineață de un tânăr de 23 de ani, la aproximativ 8 kilometri de la locul dispariției. Tânărul a fost felicitat pe IPJ Dolj.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.10.2021, 18:49

Vezi și

Copila a fost căutată încă de aseară de polițiști din cadrul I.P.J.Dolj- Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Băilești, Secțiile de Poliție Rurală 7 Plenița și 6 Giubega, dar și jandarmi din cadrul I.J.J.Dolj și G.Mb.J Craiova, pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Băilești, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat și aproximativ 40 de voluntari.

Marina, găsită după o noapte petrecută pe câmp

Echipele au folosit inclusiv doi câini de urmă, însă copila părea de negăsit. Forțele de ordine au scotocit prin terenurile extravilane, aproximativ 50 de km, imobilele persoanelor cunoscute de către minoră, instituții publice, dar și case și curți părăsite, clădiri dezafectate.

În cele din urmă, ”sâmbătă dimineață, în jurul orelor 8.00, cu sprijinul unui tânăr  din localitate, s-a reușit găsirea minorei de 9 ani, pe un câmp, în apropierea unui drum agricol, în extravilanul comunei Izvoare, la aproximativ 8 km de la locul dispariției”, anunță IPJ Dolj. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit imaginilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea, până la sosirea ambulanței, fetița a fost urcată într-o mașină a poliției ca să se încălzească. La fel și un cățeluș care a însoțit-o. Mama fetiței a venit într-un suflet să vadă dacă fiica ei este în regulă.

”Ești bine? Unde ai fost? De ce ai plecat de acasă?”, a întrebat-o mama fetiței în momentul în care a ajuns la mașină.

”Nu o certați, lăsați-o acum”, se vocea unui bărbat pe filmare.

”Unde ai dormit? Aici jos ai dormit? De ce ai plecat de acasă?”, insistă mama îngrijorată.

Tânărul care a găsit-o pe fetiță a fost felicitat de IPJ Dolj

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a preluat minora pentru acordarea de îngrijiri medicale, aceasta fiind conștientă și cooperantă, aflată în ușoară hipotermie. 

Din primele verificări, a reieșit faptul minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Tânărul care a găsit-o pe fetița de nouă ani are 23 de ani și este din comuna Izvoare, sat Corlate. Acesta a fost felicitat, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj acordându-i o diplomă de excelență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Imagini cu fetița de 9 ani din Dolj, găsită după o noapte petrecută pe câmp, cu un cățeluș lângă ea. ”Nu o certați, lăsați-o!”