Antena Meniu Search
x

Credea că l-a zgâriat pisica, dar fusese de fapt împuşcat. Medicii din India au operat bărbatul fără să le vină să creadă: "Are un noroc incredibil să mai fie în viaţă"

Un bărbat din India a avut parte de o surpriză majoră când a descoperit că ceea ce el luase drept o zgârietură de pisică era, de fapt, urma unei împuşcături. Acesta a fost operat pentru eliminarea glonţului, iar poliţia investighează cazul ca tentativă de omor

de Redactia Observator

la 26.09.2021, 13:40

Radiografia unui om împuşcat în zona toracelui (scop ilustrativ)
Radiografia unui om împuşcat în zona toracelui (scop ilustrativ) - Profimedia

Nemi Chand, un bărbat de 35 de ani din Rajasthan, India, s-a trezit din somn cu o uşoară durere, pe care a ignorat-o crezând că de vină este pisica ce dormea chiar alături. Spre surprinderea medicilor şi poliţiştilor care anchetează cazul, acesta era ferm convins că rana sa nu e decât o banală zgârietură. Specialiştii spun însă că "are un noroc incredibil să mai fie în viaţă", relatează Mirror. Rana provocată de glonţ era profundă, la nivelul cutiei toracice, dar nu i-a afectat organele vitale.

Nimeni nu a auzit focul de armă

În noaptea incidentului, Nemi Chand dormea în aceeaşi încăpere cu alţi trei electricieni, după o zi lungă de lucru. Niciunul dintre ei nu ar fi auzit zgomotul împuşcăturii. Dar şapte ore mai târziu, au descoperit în apropiere un cartuş gol şi, punând cap la cap acest lucru cu durerea care nu se mai oprea, au decis să cheme o ambulanţă. Radiografia a clarificat că bărbatul a fost împuşcat, acesta fiind operat de urgenţă pentru înlăturarea corpului străin. Poliţia investighează cazul drept tentativă de omor, iar făptaşul riscă pedepse grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Credea că l-a zgâriat pisica, dar fusese de fapt împuşcat. Medicii din India au operat bărbatul fără să le vină să creadă: "Are un noroc incredibil să mai fie în viaţă"