Antena Meniu Search
x

Calvarul unei fete de 15 ani, violată în grup de zeci de bărbaţi, timp de luni întregi. Şantajată de agresori, copila din India s-a temut să le spună părinţilor prin ce trece

Poliţia din India a arestat 29 de bărbaţi, acuzaţi că au violat în grup o fată de doar 15 ani. Calvarul copilei a durat opt luni de zile, timp în care a fost şantajată de agresori cu filmuleţe din timpul clipelor de coşmar. Din păcate, nu este un caz izolat. India se confruntă cu o rată ridicată a infracţiunilor sexuale, inclusiv asupra minorilor.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 16:58

- Profimedia (scop ilustrativ)

Poliția din India a arestat 29 de bărbați, suspectaţi că ar fi violat în grup o fată în vârstă de doar 15 ani. Agresiunile sexuale au continuat vreme de aproape opt luni, au declarat, potrivit CNN, autorităţile implicate în acest caz. Calvarul copilei a început pe 29 ianuarie 2021, susţine Dinkar Mukne, ofițer de poliție în Dombivli, oraş vecin cu Mumbai. Mai mult, violatorii au transformat gestul cumplit într-o adevărată armă cu care şi-au şantajat victima. Au filmat totul şi au ameinţat-o că imaginile vor ajunge la toţi cunoscuţii dacă îndrăzneşte să îi denunţe. Violurile s-au ţinut lanţ timp de opt luni, fetiţa fiind agresată în total de 33 de bărbaţi, între care şi doi adolescenţi. Coşmarul a luat sfârşit săptămâna aceasta, când familia copilei a descoperit prin ce trecea aceasta şi a alertat Poliţia. 

Copila, agresată de 33 de bărbaţi, între care şi 2 minori

Până acum, 29 de bărbaţi adulţi au fost arestaţi, potrivit legislaţiei în vigoare, şi riscă pedepse severe, cu închisoarea. "Cercetăm acuzațiile și modul în care a avut loc contactul inițial. Fata îi cunoștea pe unii dintre bărbați și intrase în contact cu alţi câțiva prin intermediul rețelelor de socializare", a declarat Sonali Dhole, un înalt oficial de Poliție care conduce ancheta. Potrivit spuselor sale, victima a fost abuzată în mai multe locuri din Dombivli și apropiere.

Din păcate, nu este un caz izolat. India se confruntă cu o rată ridicată a infracţiunilor sexuale, inclusiv asupra minorilor. În consecinţă, Poliţia din Mumbai a anunţat înăsprirea măsurilor de prevenţie şi a pedepselor pentru agresori. Au fost instalate celule de siguranţă pentru femei în fiecare secție de poliție din oraș, iar numărul patrulelor a fost suplimentat în zonele cu risc ridicat, au anunțat oficialii pe 14 septembrie. De asemenea, se lucrează la o listă a tuturor rezidenţilor acuzaţi de agresiuni sexuale în ultimii cinci ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » Calvarul unei fete de 15 ani, violată în grup de zeci de bărbaţi, timp de luni întregi. Şantajată de agresori, copila din India s-a temut să le spună părinţilor prin ce trece