Antena Meniu Search
x

Crimă cu sânge rece: Un fiu şi-a incendiat mama pe peluză, apoi s-a baricadat în casă când a văzut poliţia. Tragedie în SUA

Un bărbat din Massachusetts a fost acuzat de crimă după moartea mamei sale. Incidentul a fost unul şocant atât pentru poliţie, cât şi pentru comunitate. Mai exact, cadavrul femeii a fost incendiat pe peluza unei case, în Cape Cod. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

De Redactia Observator la 02.10.2022, 14:22
Un fiu şi-a incendiat mama pe peluză, apoi s-a baricadat în casă când a văzut poliţia
Un fiu şi-a incendiat mama pe peluză, apoi s-a baricadat în casă când a văzut poliţia - Facebook

Adam Howe, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzat de crimă, după ce autoritățile au declarat că dovezile sugerează că victima incendiată era mama sa, Susan Howe, a declarat procurorul districtual Michael O'Keefe, dar și șeful poliției din Truro, Jamie Calise.

Fiul s-a baricadat în casă când a văzut poliţia

Oamenii legii au răspuns la un apel în jurul orei 21:30, după ce vecinii au anunţat că sunt îngrijoraţi de starea femeii, în condiţiile în care în faţa casei era flacără deschisă. Nu ştiau că mama criminalului era deja fără suflare. 

Când au ajuns, poliţiştii au găsit un bărbat în fața casei şi un incendiu care îi cuprinsese gazonul. ''Pe măsură ce personalul de urgență și-a dat seama că era un cadavru care ardea, bărbatul a fugit în casă și a încuiat ușa'', au spus O'Keefe și Calise într-o declarație comună. Echipa regională SWAT acţionat apoi și în cele din urmă a intrat în casă și l-a arestat pe Adam Howe.

Howe va fi evaluat de profesioniști în urma informațiilor pe care autoritățile le-au obținut de la membrii familiei, pentru a vedea dacă are sau nu probleme mintale, notează New York Post. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Crimă cu sânge rece: Un fiu şi-a incendiat mama pe peluză, apoi s-a baricadat în casă când a văzut poliţia. Tragedie în SUA

Breaking News

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel