Antena Meniu Search
x

Crimă cutremurătoare în Italia: Şi-a ucis fratele, l-a decapitat şi i-a aruncat capul pe balcon. Apoi a anunţat poliţia

Crimă şocantă în Italia. Un bărbat şi-a ucis fratele, după care l-a decapitat şi i-a aruncat capul pe balcon. Imediat după abominabila faptă, omul a anunţat la poliţie ce a făcut.

de Monica Palade

la 04.07.2024 , 14:12

Crimă cutremurătoare în Italia: Şi-a ucis fratele, l-a decapitat şi i-a aruncat capul pe balcon. Apoi a anunţat poliţia - Il Messagerro

Atacul a avut loc în noaptea de miercuri, în jurul orelor 22, în localitatea Pannarano din provincia Benevento, în timp ce victima, Annibale Miarelli, un fost muncitor în vârstă de 65 de ani, dormea. Criminalul, Benito S, în vârstă de 59 de ani, s-a predat fără să opună rezistență.

Şi-a lovit cu sete fratele 

Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au avut parte de o scenă tulburătoare. Trupul fără viață al victimei a fost pur şi simplu ciopârţit din cauza numeroaselor răni de înjunghiere și decapitat. Avea lovituri atât în abdomen, cât și în gât. Fusese lovit de atâtea ori, încât capul pur şi simplu a fost tăiat.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit rapoartelor, agresorul a fost interogat toată noaptea și apoi a fost transferat la închisoarea din Benevento. Cei doi fraţi locuiau împreună în aceeași casă de ceva timp. Annibale era văduv de 6 ani şi s-ar fi întors de la Roma după pensionare. Relațiile cu fratele său au fost însă destul de tensionate, cu dese certuri. Momentan nu se cunosc motivele teribilului atac, însă se bănuieşte că este posibil ca la mijloc să fie o ceartă care s-a încheiat prost. Carabinierii din Montesarchio investighează cazul, în frunte cu comandantul Virginia Coni, care interoghează rudele și cunoștințele celor doi frați. Anchetatorii încearcă să reconstituie motivul fratricidului, scrie Il Messaggero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Mapamond » Crimă cutremurătoare în Italia: Şi-a ucis fratele, l-a decapitat şi i-a aruncat capul pe balcon. Apoi a anunţat poliţia