Antena Meniu Search
x

Crimă sau accident? Cristina, o româncă din Italia, găsită moartă în casă. Soțul și colega de apartament, principalii suspecți

Tragedie în apartamentul unei românce, stabilită în oraşul italian Genova. Femeia a fost găsită decedată, sâmbătă după amiază, în bucătăria locuinţei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 26.06.2022, 10:25

Descoperirea macabră a avut loc pe strada Carlo Orgiero, în jurul orei locale 13:00 (14:00 ora româniei), scrie La Voce di Genova

Soţul femeii şi colega ei de apartament au fost duşi la audieri

Potrivit primelor informaţii transmise de anchetatori, este vorba despre o femeie de naţionalitate română, Cristina Diac, în vârstă de 48 de ani. Mai multe vânătăi şi urme de lovituri ar fi fost găsite pe trupul femeii. 

Pentru că soţul femeii a fost achetat în urmă cu trei ani pentru violenţă domestică, anchetatorii consideră că este posibil ca femeia să fifost cel mai probabil ucisă. Bărbatul, dar şi o altă femeie care le era colegă de apartament au fost reţinuţi de poliţişti şi duşi la audieri. 

Pe acelaşi subiect

Există totodată posibilitatea ca decesul româncei să fi fost provocat după o ceartă între ea şi una dintre celelalte două persoane care locuiau în apartament. Întreaga tragedie s-ar fi produs în bucătăria locuinţei, unde femeia de 48 de ani ar fi fost împinsă şi s-ar fi lovit puternic cu capul de mobilier. 

În urma unui apel la numărul de urgenţă, la faţa locului a intervenit o ambulanţă. În ciuda eforturilor paramedicilor de a-i salva viaţa femeii, aceştia nu au mai putut face nimic şi au declarat pe loc decesul. Ulterior la locul tragediei au fost chemaţi şi poliţiştii dar şi o echipă de criminalişti. 

Anchetatorii suspectează că este vorba despre o crimă, dar până în acest moment, sunt doar ipoteze, astfel că ancheta va continua pentru a se putea afla cu exactitate adevărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Crimă sau accident? Cristina, o româncă din Italia, găsită moartă în casă. Soțul și colega de apartament, principalii suspecți