Antena Meniu Search
x

Cum a descoperit mătuşa unui copil de 3 ani din Anglia că băiatul mai are doar un an de trăit: „Toată lumea este șocată, nu mai este mult timp”

Un băiețel de 3 ani din Anglia a primit doar un an de viaţă după ce a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Mătuşa lui a depistat că ceva este în neregulă după ce ochiul copilului se mişca într-un mod neobişnuit, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 14:01

- Shutterstock

În octombrie anul trecut, mătușa lui Eli, a observat că ochiul lui începuse să se întoarcă ușor spre interior, așa că l-a dus la clinica oftalmologică unde i s-au dat doar niște ochelari. După control, copilului i s-a recomandat o examinare RMN, dar rezultatele au arătat că băieţelul avea o tumoare pe creier inoperabilă.

„Am primit rezultatele examinării și am sperat că tumoarea nu va fi avansată, dar a ajuns să fie în faza terminală. Va trebui să treacă prin chimioterapie, dar nu îl va salva, doar îi va mai lasa puţin timp cu noi. Nici măcar nu poți să-ți dai seama că e ceva în neregulă cu el, el continuă să zâmbească. În mod normal, când cineva are o tumoare pe creier, poți să-ți dai seama, dar el este atât de fericit și amuzant”, a mărturisit prietena lor de familie, Kinsay Smith.

„Toată lumea este șocată și rezultatele au fost neaşteptate, dar ne-am pregătit că nu o să fie mai bine. Este doar un copil de trei ani, care poate fi cu adevărat tăcut uneori și tot poate să facă pe toată lumea să zâmbească. Vrem să creăm amintiri cu el, știind că nu mai este mult timp”, a mai adăugat aceasta. 

Mătuşa copilului are tutela legală asupra lui Eli încă de anul trecut, chiar înainte de a observa boala lui. Băiatul face acum ședințe de radioterapie la Manchester, cu speranţa că i se va prelungi viața alături de familia lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Cum a descoperit mătuşa unui copil de 3 ani din Anglia că băiatul mai are doar un an de trăit: „Toată lumea este șocată, nu mai este mult timp”