Antena Meniu Search
x

Video Cum și-a cumpărat o tânără o casă cu 4 etaje și vedere la munte în Sicilia cu doar 1 euro: "Știu că e șocant"

O tânără din Spania a stârnit val de reacții pe TikTok după ce a dezvăluit cum și-a cumpărat o casă cu patru etaje, cu vedere la munte, în Sicilia, Italia, cu doar un euro. Deși mulți au fost sceptici, femeia a explicat care este motivul pentru care a reușit să cumpere casa cu o așa sumă.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 12:35

Cum și-a cumpărat o tânără o casă cu 4 etaje și vedere la munte în Sicilia cu doar 1 euro
Cum și-a cumpărat o tânără o casă cu 4 etaje și vedere la munte în Sicilia cu doar 1 euro - TikTok / yasminarakibrequena

Yasmina a devăluit într-un clip pe TikTok, care s-a viralizat ulterior, că pentru locuința cu patru etaje a plătit nici mai mult, nici mai puțin de un euro. Clădirea are nevoie de o renovare completă, dar are potențialul de a deveni o casă de vis, a spus tânăra. 

Și-a cumpărat o casă cu patru etaje cu doar 1 euro

Pe lângă prețul simbolic al achiziției, Yasmina explică că s-a confruntat însă cu alte cheltuieli: „490 de euro pentru administrarea imobiliară și 2.500 de euro pentru notar”. Chiar și așa, costul total al investiției este semnificativ mai mic comparativ cu prețurile pieței imobiliare atât din Italia, cât și din Spania, făcând această achiziție o oportunitate excepțională, potrivit ABC Recreo

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

În ciuda cheltuielilor pe care le implică renovarea, Yasmina este încântată și mândră de noua ei locuință din Mussomeli. Locuința este dotată cu o bucătărie,subsol și se întinde pe patru etaje.

„Nu criticați casa, știu, este o casă care trebuie renovată, este o casă foarte veche, dar în Spania nu există o astfel de oportunitate de a cumpăra case la 1 euro”, spune tânăra.

Acest oraș sicilian nu este singurul care oferă case la un preț simbolic, parte a unui fenomen mai larg care urmărește să revitalizeze comunitățile rurale aflate în declin demografic.

„Doar pentru că acest lucru nu se face în Spania, nu înseamnă că nu există. Știu că e șocant, știu că e ciudat, pare o minciună, știu, dar te invit, înainte de a-mi spune că este o minciună, să faci puțină cercetare", a mai spus tânăra, pentru oamenii care nu au părut convinși că o asemenea ofertă chiar există. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Cum și-a cumpărat o tânără o casă cu 4 etaje și vedere la munte în Sicilia cu doar 1 euro: "Știu că e șocant"