Antena Meniu Search
x

Video Crima din Dâmboviţa. A sosit rezultatul testelor ADN. Cum ar fi fost ucisă Mirela de suspectul turc

Procurorii au refăcut filmul uciderii femeii tranșate, al cărei cadavru a fost aruncat lângă autostradă. Anchetatorii au stabilit că Mirela a fost omorâtă de cetăţeanul turc în casa lui din Rahova, în urmă cu mai bine de o lună. Bărbatul de 64 de ani nu recunoaşte, însă, nimic şi nu colaborează cu procurorii. Vecinii, dar şi rudele femeii spun că tot cazul le aminteşte de ororile de la Caracal: de la curtea plină de gunoaie a individului până la modul în care s-a derulat ancheta după dispariţia femeii. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 12.04.2024, 19:18

Vezi și

Crima a avut loc în noaptea de 6 spre 7 martie, la câteva ore după ce sora Mirelei o dăduse dispărută, au stabilit anchetatorii. Între cei doi ar fi izbucnit un conflict, iar turcul a strangulat-o pe femeie. 

Crimnaliştii au scotocit casa şi curtea individului centimetru cu centimetru

Locul seamănă izbitor cu o altă scenă a groazei, cea de Caracal. Dincolo de zidurile înalte de beton, sunt înghesuite sute de obiecte vechi, resturi, gunoaie, până şi două butoaie.  Anchetatorii spun că individul ar fi ţinut cadavrul într-un garaj, unde l-a tranşat şi l-a băgat în saci de plastic. Apoi l-a aruncat pe câmp la zeci de kilometri distanţă, în comuna Ulieşti din Dâmboviţa pe marginea autostrăzii Bucureşti Piteşti. 

La audieri, turcul s-a făcut că nu înţelege şi nu vorbeşte limba română deşi de 25 de ani e stabilit aici. Din casa lui au fost ridicaţi zeci de saci cu probe. 

Pe acelaşi subiect

Cristina Filip, reporter Observator: Surse din anchetă spun că analizele de laborator confirmă: in petele de sange din casa bărbatului se regăseşte adn-ul Mirelei, la fel şi pe celelalte probe ridicate de criminalişti. Cu toate acestea, individul refuză să dea declaraţii şi să colaboreze cu anchetatorii.

Grigore Marian Gabriel, avocatul turcului: El ar trebui să fie sincer, să colaboreze. Dacă ar exista vreun indiciu, el trebuie să fie cooperant cu organele de cercetare

Fosta soţie a turcului a murit brusc

Vecinii turcului spun că individul era violent şi a fost implicat în multe conflicte. 

Poştaş: Am scrisori la el zi de zi, citaţii de la Tribunal. Ştiu că era agresiv cu vecinii. Aveau proces penal, tot duceam citaţii.  

Dan Antonescu, criminalist: Cert este că avem de-a face cu un om care nu prea îşi înţelege rostul pe lume pentru că a umblat de colo-colo. Un om care se simte străin într-o ţară străină şi de aici frustrările care duc de foarte multe ori la violenţe. 

În timpul unui astfel de conflict cu vecinii, soţia lui a murit. 

Vecin: Îl ştiu de când a venit în România. E nebun. Cu prima femeie, aia care a murit, care a făcut infarct, nu avea voie să iasă afară era închisă în curte. Doar până la pâine. Eu i-am ridicat alea acolo, i-am zidit acolo. Omul a vrut să îşi facă curte, să nu vadă nimeni în curte.

Grigore Marian Gabriel, avocatul turcului: Era în domiciliu cu el, au intrat vecinii, opt persoane, a fost lovit, soţia a intervenit şi i-a eliminat din imobil, s-a dus să dea declaratii, şi în 5 minute a murit în salvare.

Vecinii l-ar fi văzut de mai multe ori în prezenţa Mirelei. Şi rudele femeii par că ştiau de relaţia cu turcul.

Acuzaţiile rudelor

Rudă: Se ducea mereu pe centură şi aducea femei acasă. Venea cu multe, le schimba.

Sora victimei: Eu nu vreau să dau detalii despre chestia asta. Nu vreau să vorbesc în momentul de faţă. 

Şi tot ca la Caracal, rudele femeii acuză poliţiştii că s-au mişcat prea lent. 

Sora victimei: S-a dovedit în istoricul apelurilor acolo anumite chestii. Între care numărul acela de contact foarte insistent, pe telefon. Probabil cu cine a luat ea contactul. Să localizeze cel puţin telefonul. Nici chestia asta nu s-a făcut. Nu se poate, orice vorbeam cu domnul de caz care urmărea, cu care luam legătura din momentul dispariţiei, când am dat-o, niciun fel de informaţie.

Turcul de 64 de ani este cercetat pentru omor calificat şi profanare de cadavre şi riscă închisoare pe viaţă. Anchetatorii nu exclud ca individul să fi avut un complice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Crima din Dâmboviţa. A sosit rezultatul testelor ADN. Cum ar fi fost ucisă Mirela de suspectul turc