Antena Meniu Search
x

Cuvintele pline de suferință ale tinerei înjunghiate în cap cu o foarfecă. Ce i-a zis mamei imediat după ce un bărbat a atacat-o pe o stradă din SUA

Femeia din L.A., care a suferit o leziune traumatică a creierului când un bărbat fără adăpost a înjunghiat-o în cap cu o foarfecă de grădină, o sunase pe FaceTime pe mama ei la doar câteva minute după atacul brutal.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 18:39

Cuvintele pline de suferință ale tinerei înjunghiate în cap cu o foarfecă
Cuvintele pline de suferință ale tinerei înjunghiate în cap cu o foarfecă - Facebook

Primele cuvinte ale tinerei înjunghiate au fost: ''Mamă, este grav, am fost înjunghiată!''. Kyli Watts mergea pe un bulevard din North Hollywood în jurul orei 11:30 dimineața, când a avut loc scena îngrozitoare. Jonathan Cole, în vârstă de 30 de ani, a băgat foarfeca de grădinărit în ceafa lui Watts, în timp ce mergea pe stradă, a spus poliția. Femeia a fugit la un restaurant din apropiere cu arma încă înfiptă în craniu și a implorat după ajutor înainte de a se prăbuși, conform New York Post.

Ce i-a zis mamei imediat după atacul brutal

Din respectivul restaurant a sunat-o pe FaceTime pe mama ei, Amy Watts: ''Hei, ce e, fetiță? și primele cuvinte din gura ei au fost: ''Mamă, este grav, am fost înjunghiată''. În acel moment, tânăra nu știa că foarfeca este încă înfiptă în cap, potrivit presei. Medicii de la Centrul Medical Cedars-Sinai au fost nevoiți să lase un fragment de os, după ce foarfeca i-a găurit craniul, deoarece era foarte aproape de un vas de sânge major, ceea ce înseamnă că îndepărtarea acestuia ar fi fost prea periculoasă, a spus Amy.

Totuși, în ciuda atacului îngrozitor, mama a spus că ea și fiica ei nu sunt furioase la adresa atacatorului fără adăpost. Mama ei, Amy Watts, a mai adăugat că au avut experiență în îngrijirea persoanelor care suferă de boli mintale severe.

Fiica a fost operată pentru o leziune cerebrală traumatică și rămâne în spital. Ea se confruntă acum cu un drum dificil spre recuperare și, probabil, se va confrunta cu mai multe probleme pe termen lung, cum ar fi echilibrul sau vederea. Cole este în custodie, unde se confruntă cu posibile acuzații pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Cuvintele pline de suferință ale tinerei înjunghiate în cap cu o foarfecă. Ce i-a zis mamei imediat după ce un bărbat a atacat-o pe o stradă din SUA