Antena Meniu Search
x

Decizia cruntă luată de un profesor din SUA, după ce a ieşit la iveală că întreţinea relaţii sexuale cu o elevă de 16 ani: "Nu vreau să aibă probleme. Sunt îndrăgostită"

Un fost profesor de liceu din Florida a murit, după ce s-ar fi sinucis, în timp ce era anchetat pentru că a întreținut în mod repetat relații sexuale cu o elevă de 16 ani, care a povestit că şi-a ținut haine și o periuță de dinți acasă la bărbat.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 15:45

Decizia cruntă luată de un profesor din SUA, după ce a ieşit la iveală că întreţinea relaţii sexuale cu o elevă de 16 ani: "Nu vreau să aibă probleme. Sunt îndrăgostită"
Decizia cruntă luată de un profesor din SUA, după ce a ieşit la iveală că întreţinea relaţii sexuale cu o elevă de 16 ani: "Nu vreau să aibă probleme. Sunt îndrăgostită" - Palm Beach County Sheriff's Office

Charles Maglio, în vârstă de 54 de ani, profesor de matematică la Wellington Community High School, care preda și la liceul Marjory Stoneman Douglas, se confruntă cu două acuzații de infracțiune sexuală după ce a fost arestat luna trecută, relatează Palm Beach Post, citat de New York Post

Bărbatul şi-a mărturisit dragostea față de fată într-un apel monitorizat de polițiști – spunându-i că abia așteaptă ca ea să împlinească 18 ani, potrivit datelor din anchetă. Maglio a fost găsit mort în urma unei împușcături, într-o pădure din apropierea casei sale din Coral Springs pe 1 octombrie, potrivit Biroului de Medicină Legală din Broward County.

Ce au găsit poliţiştii lângă trupul bărbatului

O armă de foc a fost găsită lângă el și un bilet a fost amplasat în camera lui, au spus oficialii, fără a detalia ce era scris în el. Biroul șerifului din Palm Beach a început să investigheze în decembrie, după ce proprietarul unui restaurant a raportat directorului că Maglio trimite flori unui angajat adolescent.  

Fata l-a contactat pe Maglio "și l-a informat despre o posibilă anchetă", potrivit unei declarații pe propria răspundere citate de WPLG. "Ea a spus că le-a șters toate mesajele text și era sigură că el a făcut același lucru", se spune în declarația pe propria răspundere.

"Nu vreau să aibă probleme. Sunt îndrăgostită de el"

Când a fost interogat, studenta ar fi spus: "Nu vreau să aibă probleme. Sunt îndrăgostită de el". Fata a început să-l viziteze pe Maglio în sala de clasă, după școală, deoarece căuta "o figură paternă, un mentor, dar situaţia a escaladat”, se spune în document. Victima a spus că au început să comunice pe rețelele de socializare și au făcut sex de mai multe ori la apartamentul lui Maglio. Fata a lăsat haine și o periuță de dinți la el.

În timpul unui apel telefonic monitorizat între cei doi, Maglio și-a mărturisit dragostea și a spus că abia așteaptă ca ea să împlinească 18 ani – deși nu a discutat despre anumite întâlniri sexuale cu ea, au spus oficialii. În septembrie, Maglio s-a predat autorităților și a raportat întâlnirile districtului școlar, potrivit avocatului său, Cory Strolla.

"Înțelegem că acestea sunt acuzații grave, dar credem că singurul lucru pe care statul îl va putea arăta este că a fost mai degrabă un mentor pentru un tânăr care a avut o viață îngrozitoare de acasă", a spus Strolla.

"Nimeni nu câștigă în acest caz, dar toți cei implicați pierd"

După ce a fost confirmată moartea lui Maglio, avocatul său a spus că "familia, prietenii și mulți dintre foștii săi studenți au fost întristați de tragica pierdere a vieții sale". "Această firmă urma să apere cu fermitate acuzațiile împotriva lui Charlie", a adăugat el. "Din păcate, nimeni nu câștigă în acest caz, dar toți cei implicați pierd". Biroul procurorului din Palm Beach a renunțat acum la acuzațiile după moartea fostului profesor, care a fost eliberat pe o cauțiune de 10.000 de dolari după arestarea sa.

Maglio a fost angajat în ianuarie 2016 pentru a preda matematică la Wellington Landings Middle School și s-a mutat la liceu pentru anul școlar 2020, potrivit înregistrărilor districtului școlar citate de Palm Beach Post. El a predat anterior la liceul Marjory Stoneman Douglas din comitatul Broward, potrivit publicației.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Decizia cruntă luată de un profesor din SUA, după ce a ieşit la iveală că întreţinea relaţii sexuale cu o elevă de 16 ani: "Nu vreau să aibă probleme. Sunt îndrăgostită"