Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Demonii au câştigat bătălia". Un soldat al armatei SUA a ales calea morţii la doar 34 de ani. Influenceriţa abia sărbătorise ziua fiicei sale

O influnceriţă de 34 de ani din SUA, care era şi soldat al armatei americane, s-a sinucis la doar câteva zile după ce fiica ei a împlinit 12 ani. Motivul gestului nu a fost stabilit.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 10:50

Pe 20 ianuarie, prietenii Michellei Young, în vârstă de 34 de ani, au împărtășit faptul că ea și-a luat viața. Cu câteva zile mai devreme, tânăra a distribuit o postare în care sărbătorea ziua de naștere a fiicei sale, Gracie, cu un public de peste 100.000 de urmăritori: „Te iubesc pentru totdeauna, puștoaisco. Cea mai bună parte a vieții mele este să fiu mama ta”, a scris în postarea de pe Instagram, relatează Daily Mail.

Vestea tragică a lovit familia ca un fulger

Tragica veste despre moartea ei a dus la o revărsare de omagii din partea cunoscuţilor pe reţelele sociale. „Michelle a fost întotdeauna atât de bună cu mine. Vorbeam des despre fiicele noastre și despre cât de asemănătoare sunt. Știu că o iubea pe Gracie mai mult decât orice. Nu pot să cred că s-a întâmplat asta”, a scris prietena Brianna Hasan.

Tânăra din Arizona s-a înrolat în armată la 17 ani. S-a întors de la prima ei detașare 7 ani mai târziu, la scurt timp după a doua aniversare a fiicei ei. „Am fost în armată înainte să devin mamă”, a scris Young pe Instagram. „M-am oferit voluntar pentru această viață, ea nu. A trebuit să fie departe de singurul ei părinte în timpul mai multor deplasări și antrenament, dar nu se plânge niciodată.”

Pe acelaşi subiect

Michelle împlinise 16 ani de activitate în armată

Tânăra de 34 de ani a efectuat două turnee în Afganistan, cel mai recent în 2021. În același an, și-a prelungit contractul militar pentru a servi 20 de ani. În septembrie, ea împlinise 16 ani de activitate. În timpul ei liber, Michelle lucra ca voluntară la un adăpost local pentru femei și copii pentru persoane fără adăpost. Într-o postare, ea a explicat că pasiunea ei pentru serviciu a fost stârnită de sinuciderea propriului frate.

„Buna noastră prietenă și sportivă Michelle ne-a fost luată prin sinucidere. Michelle a fost un suflet frumos, o prietenă uimitoare, o mamă singură, un soldat și este dovada că nu știi niciodată prin ce trece cineva sau cu ce demoni se luptă”, a scrs o apropiată a tinerei pe pagina de GoFundMe.

Nu se ştie motivul din spatele gestului extrem

Nu este clar cum sau unde Michelle Young și-a luat viața. Prietenii ei au lăsat comentarii în cadrul ceremoniei de comemorare a vieții lui Young. „Îți promit că voi fi acolo pentru Gracie pentru totdeauna și întotdeauna. Odihnește-te în pace îngerul meu dulce”, a scris o prietenă.

Vet Radio Syndicate, un canal media dedicat veteranilor a amintit de Michelle ca „un prieten drag și un suflet minunat”. „Ieri și-a luat viața și demonii au câștigat orice bătălie cu care a avut de-a face... Nimeni nu știe ce îi împinge pe oameni peste margine și, uneori, acești demoni pur și simplu nu te lasă în pace”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Demonii au câştigat bătălia". Un soldat al armatei SUA a ales calea morţii la doar 34 de ani. Influenceriţa abia sărbătorise ziua fiicei sale