Antena Meniu Search
x

Descoperire terifiantă: trei copii şi o femeie, găsiţi în stare cumplită, într-o casă din Anglia. Prima arestare

Trei copii au fost găsiţi răniţi, cel mai probabil prin înjunghiere, într-o casă din Huddersfield, Marea Britanie. Poliţiştii chemaţi la locuinţa cu pricina i-au găsit pe minori, doi băieţi şi o fată, suferind alături de o femeie care prezenta, la rândul ei, răni grave.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 15:57

Trei copii înjunghiați într-o casă din Anglia
Trei copii înjunghiați într-o casă din Anglia - Profimedia (scop ilustrativ)

O femeie a fost arestată sub suspiciunea de tentativă de omor după ce trei copii au fost găsiți răniți, posibil înjunghiați, într-o casă din Huddersfield, un oraș în comitatul West Yorkshire, Anglia. Poliția a fost chemată la proprietatea de pe Walpole Road luni dimineață și a găsit o fată, doi băieți și o femeie cu răni grave. Se crede că acestea au fost provocate de o armă albă, a declarat poliția.

Cei trei copii şi femeia rănită, trataţi la spital

Toți cei patru sunt tratați la spital pentru rănile suferite, potrivit poliției din West Yorkshire, relatează BBC, potrivit Mediafax"Anchetele sunt în curs de desfășurare în ceea ce a fost în mod clar un incident grav și dureros în Huddersfield. Apreciem pe deplin îngrijorarea pe care o va provoca în comunitatea locală. Detectivii efectuează cercetări pentru a determina circumstanțele exacte ale celor întâmplate, iar acum a fost efectuată o arestare ca parte a acestor investigații", a declarat inspectorul Sam Freeman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Descoperire terifiantă: trei copii şi o femeie, găsiţi în stare cumplită, într-o casă din Anglia. Prima arestare