Antena Meniu Search
x

Galerie foto Descoperire valoroasă făcută de un câine polițist, într-un autobuz din Italia. Ce a găsit patrupedul în timpul unui control de rutină, în bagajul unei femei

Descoperire valoroasă în Italia. Un câine polițist a descoperit peste un milion de euro ascunși în bagajul unei femei care călătorea cu autobuzul. Femeia a fost dată în vileag de câinele pe nume Elio, în timpul unui control de rutină.

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 18:04

Femeia, de origine chineză, avea în bagaj peste un milion de euro, în bancnote de 50, 20 și 10 euro. Polițiștii din Florența au făcut descoperirea în timpul unui control de rutină, potrivit Corriere Della Sera.

Femeia a avea în cele două valize peste un milion de euro

Femeia călătorea cu un autobuz care venea din Catania și se îndrepta spre Aosta Femeia a fost considerată de autorități un „curier de cash”, plătit să transporte ilegal sume mari de bani, și au arestat-o pe aceasta sub suspiciunea de spălare de bani.

Ea nu a putut să le explice polițiștilor de unde are banii și ce urma să facă cu ei. Descoperirea, explică poliția, a fost făcută datorită „nasului incredibil al rasei Labradorului Elio”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Descoperire valoroasă făcută de un câine polițist, într-un autobuz din Italia. Ce a găsit patrupedul în timpul unui control de rutină, în bagajul unei femei