Antena Meniu Search
x

Foto Descoperirea macabră a unui youtuber celebru. A găsit cadavrul şi maşina unui bărbat dispărut de 10 ani, într-un lac din Missouri

Un youtuber din SUA a ajutat poliția să găsească rămășițele despre care se crede că sunt cele ale unui bărbat dat dispărut în 2013. James Hinkle, un tânăr care deţine un canal celebru de YouTube, a alertat autoritățile după ce a descoperit un vehicul scufundat într-un mic iaz de pe proprietate privată cu ajutorul unei drone.

de Redactia Observator

la 30.12.2023, 12:52

Descoperirea macabră a unui youtuber celebru. A găsit cadavrul şi maşina unui bărbat dispărut de 10 ani, într-un lac din Missouri
Descoperirea macabră a unui youtuber celebru. A găsit cadavrul şi maşina unui bărbat dispărut de 10 ani, într-un lac din Missouri - Camden County Sheriff's Office

James Hinkle, care deţine canalul Echo Videos, a alertat autoritățile după ce a localizat un vehicul scufundat într-un mic iaz de pe proprietate privată cu ajutorul unei drone.

Poliţiştii au găsit în lac rămăşiţele despre care se crede că ar aparţine lui Donnie Erwin

Bărbatul căutase în zonă indicii legate de dispariția lui Donnie Erwin, care avea 59 de ani când a dispărut din Camdenton, Missouri, în decembrie 2013.

"Când am aflat că Donnie era un veteran și locuia la o oră și jumătate de casa mea din Clinton, Missouri, am știut că pot ajuta la căutare", a declarat youtuber-ul pentru CNN.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unui comunicat de presă de la biroul șerifului din Camden County, vehiculul a fost confirmat a fi un Hyundai Elantra aparținând lui Erwin și a fost recuperat, scrie Independent.

Scafandrii au recuperat rămășițe umane din iaz, găsind, totodată, o proteză de şold exact cum avea bărbatul dispărut. 

Deocamdată, un medic legist va trebui să examineze rămășițele pentru a stabili cu siguranță dacă sunt într-adevăr ale lui Erwin. Însă anchetatorii sunt încrezători că șoldul și rămășițele îi aparțin, a spus forța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Descoperirea macabră a unui youtuber celebru. A găsit cadavrul şi maşina unui bărbat dispărut de 10 ani, într-un lac din Missouri