Antena Meniu Search
x

Foto "Era prea târziu. Ne părăsise deja". A adormit pe veci. O mămă din Australia a murit subit în timp ce fetițele ei deschideau cadourile de Crăciun

Tragedie de Crăciun. O mamă în vârstă de 33 de ani a murit în mod subit, în timp ce copiii ei deschideau fericiți cadourile într-o altă cameră.

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 13:06

A adormit pe veci. O mămă din Australia a murit subit în timp ce fetițele ei deschideau cadourile de Crăciun
A adormit pe veci. O mămă din Australia a murit subit în timp ce fetițele ei deschideau cadourile de Crăciun - Facebook

Ashley Stanik i-a spus iubitului ei, Kane, că nu se simte bine și că trebuie să se întindă. Tânăra de 33 de ani i-a cerut bărbatului să-și filmeze fetițele deschizând cadourile în timp ce ea încerca să se odihnească, în casa lor din Australia, ca să nu rateze momentul emoționant. Doar câteva ore mai târziu, Kane a descoperit-o pe Ashley moartă, potrivit The Sun.

„Nu a existat niciun indiciu că ar fi fost ceva în neregulă, ceea ce face și mai greu de înțeles”, a declarat cumnata femeii.

A murit în ziua de Crăciun, când fetițele ei își desfăceau cadourile

Mama fusese la cumpărături pentru cadouri în Ajunul Crăciunului și își petrecuse orele înainte de moarte împachetând și așezând cadourile sub brad. După ce s-a trezit devreme pe 25 decembrie, Ashley a spus că nu se simțea bine.

„Stătea trează de câteva ore dimineața, dar s-a întors în pat să vadă dacă poate dormi. Fratele meu, Kane a intrat să o trezească în jurul orei 14.30, dar era prea târziu. Ea ne părăsise deja", a continuat să povestească cumnata femeii.

Fiicele lui Ashley, în vârstă de patru, opt, 12 și 18 ani, sunt devastate de moartea mamei lor și sunt acum cu tatăl lor. De la moartea subită a lui Ashley, Kane și-a petrecut cea mai mare parte a timpului acasă având grijă de fiicele sale, potrivit Cassandrei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Era prea târziu. Ne părăsise deja". A adormit pe veci. O mămă din Australia a murit subit în timp ce fetițele ei deschideau cadourile de Crăciun