Antena Meniu Search
x

Galerie foto Desfigurată pe viață, după ce și-a confruntat iubitul care a sărutat o altă femeie în fața sa. Tânăra din Scoția avea doar 17 ani

O iubire adolescentină care însă s-a sfârșit extrem de prost pentru o tânără. A fost bătută violent de iubitul său de atunci pentru că a îndrăznit să îl confrunte că a sărutat o altă femeie chiar în fața sa.

de Redactia Observator

la 06.04.2022, 12:48

Jordana Rutherford avea doar 17 ani atunci când a fost bătută violent și lăsată inconștientă de fostul său iubit, William Weir, după o ceartă pentru că bărbatul plecase la un concert cu o altă femeie. Se întâmpla în noiembrie 2019.

Acum, tânăra de 20 de ani recunoaște că incidentul îngrozitor a făcut-o să încerce să-și ia viața pentru a trece peste durere, dar și că a rămas cu atacuri de panică severe. „De fapt, l-am văzut sărutând pe altcineva chiar în fața mea. Era atât de beat și era cu adevărat lipsit de respect. Am plecat singură și m-am întors la hotel. Un pic mai târziu s-a întors și el. După ce i-am spus că nu mai vreau să fiu cu el, a devenit atât de agresiv. Inițial, a spus că are de gând să se sinucidă, dar după ce încercările lui jalnice au eșuat, s-a întors împotriva mea.

M-am aplecat să-l ajut să-și scoată pantoful și m-a împins prin cameră. Cântăream doar doar 38 de kilograme atunci, așa că am zburat pur și simplu. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că era deasupra mea, mă trăgea de păr și mă lovea în cap cu ceva. M-a doborât. Nu știu ce mi-a mai făcut când eram inconștientă, dar când m-am trezit eram plină de sânge și în agonie. M-am speriat atât de mult. Poliția și paramedicii erau acolo, dar el nu a fost văzut nicăieri. El a fugit înainte ca ei să sosească se pare”, a povestit Jordana Rutherford.

„Prin ce am trecut în noaptea aceea a fost absolut terifiant. Situația în sine a fost oribilă, dar psihic și fizic sunt încă afectat[. Încă am coșmaruri despre ce s-a întâmplat în acea cameră. Am rămas cu o cicatrice mare pe cap care îmi amintește zilnic ce mi-a făcut”, a adăugat tânăra.

Pe acelaşi subiect

Desfigurată pe viață de iubitul din adolescență

Weir, din Larkhall, South Lanarkshire, a fost găsit vinovat pe 4 aprilie, după un proces de două zile la Tribunalul Sheriff din Glasgow pentru rănirea și desfigurarea permanentă a Jordanei. Bărbatului i s-a dat să facă 200 de ore de muncă în folosul comunității și să plătească o compensație de 1.000 de lire sterline. Femeia a izbucnit în lacrimi când a aflat că fostul ei iubit a ocolit închisoarea.

„Plâng. Mă simt îngrozitor. Nu-mi vine să cred că nu a fost închis. Nu mă așteptam să aibă mulți ani, dar m-am gândit că va sta măcar puțin timp, pentru ce mi-a făcut. Mi-a distrus viața și practic a fost lăsat liber. Este dezgustător”.

Jordana susține că trăiește cu frică știind că Weir este liber să meargă pe străzi. „Mă simt înfricoșată să plec din nou din casă. După ce am vorbit ultima dată, mi s-au trimis mesaje agresive”. Tânăra de 20 de ani a adăugat că se simte dezamăgită de sistemul de justiție scoțian, considerându-l „o glumă”.

„Oamenii sunt prinși cu droguri în valoare de mii de lire sterline și primesc ani de închisoare, totuși el ajunge să-mi distrugă viața și aproape scapă. Sistemul de justiție este o glumă completă. Pentru mine, întregul sistem este corupt. Sunt absolut devastată și mă simt atât de dezamăgită”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Desfigurată pe viață, după ce și-a confruntat iubitul care a sărutat o altă femeie în fața sa. Tânăra din Scoția avea doar 17 ani