Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mireasă din UK şi-a bătut mama în ziua nunţii, după ce a băut prea mult. Noaptea şi-a petrecut-o în arest cu mirele. "Am scos-o din testament"

O mamă a dezvăluit motivul pentru care a scos numele fiicei sale din testament. Femeia ar fi fost bătută de aceasta, în timpul unei dispute, chiar în ziua nunţii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.04.2022, 12:45

Cherry-Ann Lindsay, în vârstă de 47 de ani, a fost sufocată, lovită cu pumnii și cu picioarele de către mireasă, după ce, la petrecere a izbucnit o ceartă imensă între familii.

De la ce a pornit scandalul

Femeia, furioasă şi dezamăgită complet, a hotărât să îşi renege singura fiică pentru a o împiedica să pună mâna pe averea ei. Cherry-Ann spune ca a început să se teamă pentru viaţa ei, când Claire Goodbrand, propria ei fiică în vârstă de 26 de ani, a lovit-o cu un pantof stiletto. Totul ar fi pornit după ce nuntaşii ar fi pierdut numărul paharelor de băutură.

Calvarul a început în timpul petrecerii, familia sărbătorind nunta dintre tânăra de 26 de ani şi Eamonn Goodbrand, la The Vu at Ballencrieff Toll din Bathgate, West Lothian, Scoția.

Pe acelaşi subiect

Proaspeţii căsătoriţi şi-au petrecut noaptea nunţii în arest, acompaniaţi de un cavaler de onoare. Mirele, luptător de performanţă, a sărit să îl bată pe partenerul lui Cherry-Ann, David Boyd, în vârstă de 40 de ani. Omul a ajuns în stare gravă la spital. Fratele lui Eamonn şi cavalerul său de onoare, Kieran Goodbrand, a atacat apoi un alt invitat de la nuntă. Cearta, care a pornit de la băutură, s-a sfârşit cu mirele, mireasa şi cavalerul de onoare băgaţi în duba de poliţie şi petrecându-şi noaptea în arest.

Decizia luată de mamă după incidentul şocant

Mama a luat acum o hotărâre în privinţa miresei, mamă a patru copii, după ce şi-a dat seama că dacă va moşteni averea ei, automat şi soţul ei va beneficia de cele două proprietăţi ale sale, o rulotă şi de o asigurare de viaţă.

În timpul discursurilor de la nuntă ei vorbeau nonsensuri. Când Eamonn a terminat speech-ul mi-a spus: «Mulţumesc, mamă, pentru bani». Asta e tot ce îl interesa pe el. Am început să intru în panică. Fiica mea este singurul meu copil. Aveam două proprietăți, o rulotă și asigurare de viață. Totul mergea strună. M-am simțit îngrijorată că se gândeau că vor primi totul dacă mi se întâmplă ceva. După nuntă am schimbat toate actele și am dezmoștenit-o, ca să nu primească nimic”, recunoaşte femeia.

Cherry-Ann susţine că a fost, de asemenea, la tribunal pentru a primi o hotărâre de evacuare ca să îi poată sili pe Claire şi Eamonn să plece dintr-un apartament în care primiseră acceptul ei de a locui, înainte de a se căsători.

Fiica şi-a recunoscut vinovăţia

Claire a pledat săptămâna aceasta vinovată pentru că a lovit-o cu pumnii şi picioarele pe mama ei. Frații Goodbrand au recunoscut amândoi că l-au lovit în mod repetat cu pumni și picioarele pe David Boyd, până a căzut la pământ. I-au băgat degetele în ochi, l-au muşcat de cap şi de corp şi l-au sugrumat în mod repetat cu mâinile.

În plus, Kieran Goodbrand a recunoscut că l-a agresat pe Garry Brown lovindu-l cu pumnii și picioarele, în timpul petrecerii de nuntă din 24 iunie 2019. Un al patrulea membru al familiei, Brendan Goodbrand, în vârstă de 37 de ani, a pledat nevinovat pentru două acuzaţii de agresiune, acceptate de instanţă. Acesta ar fi părăsit restaurantul înainte să izbucnească scandalul, relatează The Sun.

Sentința a fost amânată în urma recunoașterii vinovăției. Șeriful Martin Edington a cerut rapoarte de asistență socială pentru toți cei trei acuzați înainte de a pronunța sentința. El a amânat verdictul până pe 29 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mireasă din UK şi-a bătut mama în ziua nunţii, după ce a băut prea mult. Noaptea şi-a petrecut-o în arest cu mirele. "Am scos-o din testament"