Antena Meniu Search
x

Foto Destin tragic pentru un copil de 11 ani. A fost aruncat prin parbriz după ce maşina familiei s-a înfipt într-un parapet, pe un drum din SUA

Un băiat de 11 ani a murit după ce a fost aruncat prin parbrizul mașinii, când tatăl său a pierdut controlul maşinii şi s-a înfipt într-un parapet de pe marginea autostrăzii. Maşina a fost propulsată în décor iar copilul a murit pe loc. Familia se întorcea de la biserică, unde au lăsat cadouri pentru copii, în a doua zi de Crăciun în 2021.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 10:46

Alfie Aiello-Da Cruz a suferit răni mortale atunci când maşina în care se afla a lovit un parapet de pe marginea drumului şi s-a rostogolit în afara şoselei. Băiatul, care deşi purta centura de siguranţă, a fost catapulat prin parbriz la primul impact. Accidentul s-a petrecut în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie 2021, când aceştia se întorceau de la biserica unde lăsaseră mai multe cadouri pentru copii, relatează Daily Mail.

Ceaţa de pe drum ar fi perturbat vizibilitatea

În anchetă, s-a analizat dacă ceaţa de pe drum ar fi putut să perturbe vizibilitatea şoferului care a intrat în parapet. Alfie, care se afla pe bancheta din spate, a murit pe loc după ce a suferit o lovitură la cap, a concluzionat un medic legist.

Tânărul călătorea împreună cu mama sa, Anna Aiello, tatăl Marco Da Cruz și sora mai mică, Chloe Aiello Da Cruz când s-a produs accidentul.

Pe acelaşi subiect

Tatăl băiatului a suferit răni grave în urma accidentului, în timp ce mama şi sora lui au rămas cu răni ușoare. În timpul anchetei a aflat că tatăl nu își poate aminti accidentul. Cu toate acestea, o manevră întârziată și condițiile proaste ale drumului ar fi dus la accidentul mortal. Ancheta a constatat că a existat ceață pe drum care ar fi putut avea un efect asupra condițiilor de conducere.

Mărturisirile emoţionante ale familiei

Unul dintre investigatori ar fi spus că accidentul a fost probabil cauzat de o „manevră târzie”.

Moartea lui Alfie a fost rapidă din cauza rănilor fatale. Părinții devastați de Alfies au participat ambii la anchetă.

Vorbind despre accidentul din 2021, familia a declarat: „Iubitul nostru Alfie, am fost atât de norocoși să te avem în viața noastră, oferindu-ne strălucire, bucurie, iubire și fericire. Acum, că ne-ai fost luat atât de brusc și la o vârstă atât de fragedă, la doar 11 ani, o să ne fie dor de tine pentru totdeauna. Vom purta în inimile noastre dragostea ta pentru toată viața noastră, până la ultima noastră suflare și sperăm că într-o zi ne vom întâlni în raiul lui Dumnezeu pentru a-ți oferi ultima îmbrățișare pe care ne-am dorit să ți-o oferim înainte de a pleca. Te iubim și o vom face mereu. Anna, Marcos și Chloe.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Destin tragic pentru un copil de 11 ani. A fost aruncat prin parbriz după ce maşina familiei s-a înfipt într-un parapet, pe un drum din SUA