Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detectiv privat, ucis de soţie după ce începuse să o suspecteze că se droghează. Închisoare pe viaţă pentru femeia din SUA

O femeie și-a ucis soțul care era detectiv privat, după ce acesta a început să o suspecteve că ar fi dependentă de droguri.

de Maria Dogaru

la 28.08.2022 , 16:34

Femeia l-a ucis pe soț după ce acesta a început să o investigheze. Jim Cappello construia un dosar de custodie împotriva mamei copilului său, asistenta Marjorie Nicole Cappello, când acesta a dispărut în mod misterios, relatează Mirror.

Bărbatul își suspecta soția că ar fi dependentă de droguri

James Cappello, în vârstă de 37 de ani, cunoscut sub numele de Jim, era doar un soț și un tată obișnuit. Jim deținea agenția de investigație Cappello din Huntsville, Alabama. Era căsătorit cu Marjorie Nicole Cappello, cunoscută sub numele de Nikki, care era asistentă la o unitate medicală locală și aveau o fiică de patru ani. 

Articolul continuă după reclamă

Cuplul cumpărase recent o casă nouă pe care plănuiau să o renoveze. Jim a spus familiei că soția lui a dezvoltat o dependență de narcotice după ce a luat o perioadă bună de timp analgezice, pentru o leziune a spatelui.  Era în natura lui Jim să caute adevărul și le-a recunoscut rudelor că a început să-și investigheze propria soție. Dacă putea dovedi că ea este dependentă, el a crezut că putea construi un caz pentru a obține custodia fiicei lor, după ce divorțau.

Pe acelaşi subiect

Apoi, când Jim nu s-a prezentat la serviciu pe 21 septembrie 2018, a fost dat dispărut. Pe măsură ce polițiștii s-au implicat, au descoperit că acesta avea o aventură cu o colegă de muncă. Pe 22 septembrie, Nikki a făcut un apel tulburător către o prietenă. Ea a spus că Jim nu era doar dispărut, ci era mort. Ea a susținut că l-a ucis cu insulină și a implorat ajutor pentru a scăpa de cadavrul propriului soț. Uimită, femeia a sunat la poliție și a raportat ce i s-a spus.

Femeia și-a ucis soțul injectându-i insulină în sânge

Ofițerii au mers la casa lui Jim și au înconjurat clădirea pentru a acoperi toate ieșirile. Mașina lui Jim era parcată afară. În spate, un alt ofițer a văzut o groapă proaspăt săpată în pământ. După ce au primit un mandat de percheziție, cadavrul lui Jim a fost descoperit pe podeaua garajului. Anchetatorii au descoperit că Jim a vorbit cu familia sa despre dorința de a-și părăsi soția și că construia un caz pentru a putea obține custodia fiicei sale.

Jim a găsit o sticlă de insulină în timpul căutărilor și îi făcuse o fotografie. I-a trimis unui prieten, nesigur ce înseamnă. Nici el, nici soția lui nu aveau nevoie de insulină. Poliția a găsit insulină în casă și seringi în dulapul femeii. Colegii de muncă ai femeii au spus că aceasta le-a mărturisit de mai multe ori că singurul mod în care ar fi eliberată de bărbat, ar fi dacă acesta „ar fi mort”.

O autopsie nu a putut detecta insulina în corpul lui Jim, dar detectivii erau convinși că asta l-a ucis. Experții medicali au explicat că insulina ar fi nedetectabilă până la momentul autopsiei, iar urmele de ac nu apar întotdeauna în timpul examinării. Când a fost întrebată despre insulină în timpul interogatoriului, femeia a spus că a adus-o accidental acasă.

În luna iulie a acestui an, femeia a fost condamnată la închisoare pe viață

Ea a fost acuzată de crimă, dar a fost eliberată pe o cauțiune de 100.000 de dolari și și-a predat permisul de asistență medicală în timp ce aștepta procesul. După întârzieri din cauza pandemiei, Nikki a pledat nevinovată în 2020. La procesul din luna mai a acestui an, multe dintre probe au fost circumstanțiale. Apărarea a spus că, fără o cauză medicală a morții, nu s-ar putea dovedi că a existat nici măcar o crimă. Dar instanța a spus că toate probele indicau că femeia este criminalul, furând insulina din spital pentru a-și ucide soțul.

A fost prinsă când a cerut ajutor pentru a scăpa de cadavru, iar prietena ei a mărturisit despre apelul șocant. După un proces de patru zile, juriului i-a luat mai puțin de o oră pentru a o găsi vinovată pe Nikki Cappello. În luna iulie a acestui an, femeia de 33 de ani nu a arătat nicio emoție, fiind condamnată la închisoare pe viață.

Maria Dogaru Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Detectiv privat, ucis de soţie după ce începuse să o suspecteze că se droghează. Închisoare pe viaţă pentru femeia din SUA