Antena Meniu Search
x

Dezvăluirea deosebită făcută de o fostă damă de companie care s-a iubit cu peste 16.000 de bărbaţi

Ashley Clark Huffman, o vedetă online care a activat timp de mai mult de 20 de ani ca damă de companie, a făcut o dezvăluire deosebită într-unul dintre ultimele clipuri video postate.

De Redactia Observator la 21.09.2021, 18:37
Fosta damă de companie este, acum, vedetă online
Fosta damă de companie este, acum, vedetă online - Daily Star
  • Fosta damă de companie a fost cerută în căsătorie.

După ce a activat mai bine de 20 de ani ca damă de companie, Ashley Clark Huffman s-a reprofilat şi a devenit o adevărată vedetă online fiind cunoscută drept Trashley Anonymous pe un celebru site de socializare.

Conform Daily Star, vedeta online este urmărită de milioane de fani şi obţine numeroase aprecieri pentru videoclipurile postate, chiar dacă unele conţin inclusiv imagini compromiţătoare sau informaţii despre trecutul ei, trecut pe care îl consideră "nepotrivit", dar pe care nu-l reneagă.

Reacţiile fanilor, după dezvăluirea făcută de fosta damă de companie

Într-unul dintre ultimele clipuri video postate, Ashley Clark Huffman a făcut o dezvăluire deosebită. S-a declarat încântată de posibilitatea de a găsi pe cineva care să o accepte aşa cum este, în ciuda trecutului. "Să te măriţi cu iubitul tău chiar şi după ce i-ai spus că ai avut peste 16.000 de parteneri" este mesajul transmis de Ashley Clark Huffman, care chiar începe să danseze de fericire în clipul respectiv.

Mesajul transmis de vedeta online a fost extrem de apreciat de fanii ei, aceştia apreciind că "ne spune că, în ciuda trecutului, tot a găsit pe cineva care să o iubească şi să o dorească. Asta e grozav" sau că "lumea are nevoie de mai mulţi bărbaţi precum soţul tău, bărbaţi care nu judecă femeile în funcţie de trecut şi le acceptă şi le iubesc aşa cum sunt".

Un alt fan al vedetei online a apreciat că "totul se întâmplă pentru că cifra respectivă nu are nicio însemnătate. Tu chiar eşti o persoană bună".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Dezvăluirea deosebită făcută de o fostă damă de companie care s-a iubit cu peste 16.000 de bărbaţi