Antena Meniu Search
x

Foto Dezvăluirile tulburătoare ale unei canadience, vândută ca sclavă sexuală de propria familie când era mică: ''Cu greu îndrăzneam să respir''

O canadiancă, care a fost vândută ca sclavă sexuală de propria familie când era mică, a dezvăluit cum a scăpat în cele din urmă la vârsta de 21 de ani, cu ajutorul unui străin care şi-a dat seama că este abuzată.

de Redactia Observator

la 23.01.2022, 18:26

Dezvăluirile tulburătoare ale unei canadience, vândută ca sclavă sexuală de propria familie când era mică
Dezvăluirile tulburătoare ale unei canadience, vândută ca sclavă sexuală de propria familie când era mică - Instagram

Jessa Dillow Crisp, în vârstă de 34 de ani, din Toronto, Canada, a fost molestată de membrii familiei încă de la o vârstă fragedă. Până să ajungă la școala primară, părinţii îi lăsau pe cei interesaţi de pornografie infantilă să-i facă fotografii și o obligau să întreţină relaţii sexuale cu străini în schimbul banilor. Nici măcar nu avea voie să meargă la școală – în schimb trebuia să lucreze ca menajeră la un hotel ziua și noaptea ca sclavă sexuală. 

După ani de abuz, ea a întâlnit o femeie în Kansas City, care și-a dat seama că are nevoie de ajutor, în cele din urmă salvându-i viața. Când Jessa avea 21 de ani, a întâlnit-o pe respectiva doamnă (a cărei identitate nu este cunoscută) la un hotel, iar aceasta a observat rapid că ceva nu era în regulă și a ajutat-o ​​să scape: ''Mi-a dat numărul ei de telefon și mi-a spus să-l memorez''.

De asemenea, ea a mai spus în 2017: ''Prima dată când am sunat, eram sub o grămadă de pături, cu greu îndrăzneam să respir în cazul în care cineva sau mai rău, proxenetul meu, m-ar auzi. Primul apel telefonic a durat doar câteva minute, dar în timpul acelei conversații liniștite, această doamnă a început să spună adevărul despre viața mea. Mi-a spus că valoarea mea nu este o cifră în dolari legată de relaţii sexuale și mi-a explicat că viitorul meu nu trebuie să fie construit pe baza traumei care mi s-a întâmplat''.

Cu ajutorul femeii, Jessa a reușit să fugă într-o casă sigură din Colorado: ''Evadarea mea nu a fost un basm ca într-un film Disney; în schimb a fost marcat de frică și de luni de pregătire. Eram îngrozită de necunoscut, speriată că voi fi vânată de proxeneții și abuzatorii mei și speriată de ceea ce ne va rezerva viitorul. Dar pe lângă teamă, am simțit și libertatea pentru prima dată''

Pe acelaşi subiect

Trauma care a ''frânt-o'' cu adevărat, după ce a avut încredere într-o femeie care s-a dat drept prietenă

Tânăra a locuit acolo o vreme, dar când i-a expirat viza, a fost nevoită să se întoarcă în Canada. Ea a decis să se mute în Vancouver - cât mai departe de familia ei. Dar, trauma nu s-a încheiat aici pentru Jessa. După ce s-a stabilit în Vancouver, ea a întâlnit o femeie în timpul unui eveniment la biserică și au avut o conexiune instantanee bazată pe trecutul lor. Au devenit curând prietene apropiate, iar femeia chiar a spus că vrea să fie mama Jessei. Într-o noapte, a invitat-o în apartamentul ei să se uite la hochei. Însă, potrivit tinerei, a fost violată în de un grup de bărbaţi care așteptau înăuntru: ''Ea a stat în fața ușii când am intrat și a spus: Numele meu nu este numele după care mă cunoști. Și în dormitorul ei m-a violat în grup. Violul în grup a fost procesul care m-a frânt. Ea mă îngrijise până în acel moment. Dar ea m-a frânt''.

Din fericire, Jessa a reușit să scape din nou și s-a întors la casa din Colorado. Unii dintre cei de acolo au ajutat-o ​​apoi să obțină o nouă viză în aprilie 2010. Apoi s-a înscris la facultate şi a absolvit în mai 2016. Mai târziu a fost adoptată de un cuplu şi s-a căsătorit cu un bărbat pe nume John - pe care l-a cunoscut la facultate - în iunie 2015, potrivit Daily Mail

În 2017, ea și soțul ei au pus bazele unei organizaţii menite în special să combată traficul de persoane. ''Deși am văzut lucruri pe care nimeni nu ar trebui să le vadă vreodată și am experimentat lucruri pe care nimeni nu ar trebui să le experimenteze vreodată, începuturile mele nu mă definesc. Refuz să las răul trecutului să învingă. În schimb, durerea mea are un scop acum''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Dezvăluirile tulburătoare ale unei canadience, vândută ca sclavă sexuală de propria familie când era mică: ''Cu greu îndrăzneam să respir''