Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Director Audi, mort după ce a căzut 3.000 de metri în gol în timp ce se cățăra pe munte, în Italia

Fabrizio Longo, un director Audi, a murit la vârsta de 62 de ani, după ce a căzut 3.000 de metri în gol, la doar câțiva kilometri de frontiera dintre Italia și Elveția.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 18:05

Director Audi, mort după ce a căzut 3.000 de metri în gol în timp ce se cățăra pe munte, în Italia
Director Audi, mort după ce a căzut 3.000 de metri în gol în timp ce se cățăra pe munte, în Italia - Profimedia

Fabrizio Longo, în vârstă de 62 de ani, care era unul dintre șefii companiei de mașini de lux din Italia, urca pe Cima Payer în munții Adamello din nordul Italiei, când a căzut în apropierea vârfului.

A căzut în gol când era în drumeție de munte

Era echipat coresunzător, însă ar fi alunecat. Un prieten care era alături de el a fost cel care a cerut ajutor salvamontiștilor, potrivit New York Post.

Articolul continuă după reclamă

Salvamontiștii au localizat corpul lui Fabrizio la aproximativ 200 de metri  în interiorul unui defileu. El a fost declarat mort la fața locului. Trupul său a fost transportat în orașul italian Carisolo.

În 1987, și-a început cariera în industria auto cu producătorul italian Fiat, unde a lucrat în departamentul de marketing. Cincisprezece ani mai târziu, s-a alăturat unui producător auto italian rival Lancia iar în 2013 a devenit director la Audi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Mapamond » Director Audi, mort după ce a căzut 3.000 de metri în gol în timp ce se cățăra pe munte, în Italia