Antena Meniu Search
x

“Doamne, nici acum nu-mi vine să cred! Un copil cu toată viaţa înainte”. Cătălin, un tânăr de 22 de ani Sălaj, a murit subit în Anglia, unde plecase să muncească

Sfârşit tragic pentru un tânăr de doar 22 de ani din Zalău, judeţul Sălaj. Plecat să muncească în Anglia, pentru a avea o viaţă mai bună, Cătălin a murit fulgerător.

de Monica Palade

la 16.09.2022, 22:30

Tânărul lucra la o patiserie de mai mulţi ani şi de un an aflase că suferă de sindromul Barrter, o boală care îi afectează rinchii. Nu s-a lăsat şi a continuat să muncească. Însă boala a fost mai puternică. Părinţii încearcă acum cu disperare să facă rost de bani ca să poată să îl aducă pe Cătălin în ţară pentru înmormântare, scrie sportulsalajean.ro.

A murit fulgerător la doar 22 de ani

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet printre apropiaţi. “Nu există cuvinte care să explice durerea unui părinte, atunci când viața copilului său este curmată într-o secundă. Vestea că Surducan Cătălin nu mai este printre noi. A adus o durere imensă familiei sale și a tuturor celor care I-au cunoscut. O asemenea pierdere nu poate fi compensată cu nimic, dar, putem susține această familie greu încercată, fiecare cu cât poate și binevoiește, pentru a-si putea aduce copilul acasă și pentru înmormântare creștinește. Cătălin și-a găsit sfârsitul în Anglia la doar 22 de ani, iar costurile pentru repatriere sunt exorbitante”.

„Somnul lin și odihna veșnică înger tânăr”, „Sincere condoleanțe. Odihnă veșnică în lumina”, „Ne-ai lasat un gol in familie nimeni si nimic nul va inlocui DRUM LIN suflet blind”, „Sincere condoleanțe și multa putere familiei Odihnească în pace!”, „Doamne, mie nici acum nu-mi vine sa cred! Un copil cu toată viata înainte”, „Condoleanțe familiei și Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească în pace!”, „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace in patria cerească iar lumina să-i lumineze l-a nesfârșit”, sunt doar câteva din mesajele postate de apropiaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » “Doamne, nici acum nu-mi vine să cred! Un copil cu toată viaţa înainte”. Cătălin, un tânăr de 22 de ani Sălaj, a murit subit în Anglia, unde plecase să muncească