Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi bărbați beți au agresat personalul unei companii aeriene, în Manchester, pentru că li s-a interzis să se urce în avion

Doi bărbați au abuzat de personalul companiei aeriene EasyJet, care a refuzat să-i lase să urce în avion pentru că erau prea beți.

de Maria Dogaru

la 12.08.2022 , 15:53

Glynn Martin și Jason McKiver băuseră alcool în barul aeroportului Manchester înainte de un zbor spre Tenerife, pe 15 octombire, anul trecut, relatează Mirror.

Personalul companiei este șocat de faptele la care a asistat

Personalul companiei aeriene i-a văzut pe cei doi „împleticindu-se pe podul aerian” în timp ce se îndreptau spre îmbarcarea în avion și a remarcat că „abia se puteau ridica”, s-a spus în timpul audierilor de la Curtea de Magistrați din Bolton.

Articolul continuă după reclamă

Aceștia au fost întâmpinați la ușa avionului de căpitanul David Etchells și de membrul echipajului de cabină Jemma Grieves. După ce li s-a spus că nu sunt apți să urce în avion, cei doi au insistat că vor merge doar să doarmă pe scaunele lor. Când a devenit evident că personalul companiei aeriene nu îi va lăsa să treacă situația a degenerat. 

Pe acelaşi subiect

Știu cine ești și îmi voi aminti cum arăți”, i-a spus Glynn Martin însoțitoarei de zbor, Jemma Grieves.

Ambii bărbați au început apoi să-l împingă pe căpitanul aeronavei în umăr, a auzit instanța. Le-a spus să nu-l mai atingă și le-a ordonat altor membri ai echipajului de cabină să sune poliția.

Mă urc în avionul, nu mă poți opri”, a spus Martin.

Căpitanul a încercat să-l calmeze pe Jason, celălalt bărbat, și a cerut să-i vadă biletul de avion. În acest moment și-a dat seama că și-a lăsat geanta în aeroport și a părăsit avionul pentru a o lua. Poliția a sosit la scurt timp și i-a arestat pe ambii bărbați.

 „Nu m-am simțit niciodată atât de intimidată ca astăzi”, a declarat Jemma Grieves. Ea a spus că s-a simțit „neputincioasă” și a fost nevoită să se retragă de la acest job, deoarece a simțit că „nu poate oferi un serviciu pasagerilor sau echipajului”.

Căpitanul a spus că incidentul „l-a făcut să se simtă profund îngrijorat de siguranța echipajului și a pasagerilor”

Cei doi bărbați au pledat vinovați în fața instanței

Ambii bărbați au pledat vinovați că au intrat într-o aeronavă în stare de ebrietate și au folosit cuvinte sau comportament amenințător, abuziv, insultător cu intenția de a provoca teamă prin violență. Jason McKiver, din Lytham St Annes, a recunoscut, de asemenea, că l-a agresat pe căpitanul avionului. 

Când cineva, care așteaptă cu nerăbdare vacanța, îi dă pașaportul unei stewardese pentru a i se spune că nu va putea merge, nu va fi mulțumit”, a declarat avocatul lui Glynn Martin, Dave Charnley.

El a spus că „este regretabil că doamna Grieves s-a simțit atât de intimidată”, dar a subliniat că nu a existat niciun contact fizic din partea bărbatului asupra femeii.

Președintele instanței de judecată, Rahila Akram, a ordonat să se întocmească rapoarte înainte de sentință pentru ambii bărbați și a amânat audierea, acordându-le între timp cauțiune necondiționată.

Maria Dogaru Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Doi bărbați beți au agresat personalul unei companii aeriene, în Manchester, pentru că li s-a interzis să se urce în avion