Antena Meniu Search
x

Doi copii daţi dispăruţi, găsiţi după aproape un an, la mai bine de 1.500 km depărtare. Erau într-un supermarket din SUA cu mama lor, cea care i-a răpit

Doi copii din Missouri, care fuseseră răpiți cu aproape un an în urmă, au fost găsiți la aproape 2.000 de kilometri depărtare alături de mama lor, într-un magazin alimentar din Florida.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.02.2023, 12:21

Doi copii daţi dispăruţi, găsiţi după aproape un an, la mai bine de 1.500 km depărtare - High Springs Police Department

Un frate şi o soră, daţi dispăruţi în Missouri anul trecut, au fost găsiţi la aproape 2.000 de kilometri distanţă într-un supermarket din Florida, împreună cu cea care i-a răpit: mama lor. Femeia i-ar fi luat de acasă în urmă cu 11 luni şi nu a mai dat niciun semn de viaţă. 

Cei doi copii, răpiţi de acasă în urmă cu un an

Adrian Gilley, în vârstă de 12 ani, și Brooke Gilley, în vârstă de 11 ani, despre care poliția spune că dispăruseră la data de 15 martie 2022, au fost găsiți de ofițeri pe 1 februarie într-un supermarket, a declarat Departamentul de Poliție High Springs din Florida într-un comunicat de presă.

Poliţiştii au localizat copiii după ce, în timpul unor verificări de rutină, au descoperit că numerele de la maşina femeii indicau că proprietarul este un individ căutat de autorităţi.

Pe acelaşi subiect

Femeia care i-a răpit este mama lor

Din primele date, cei doi copii s-ar fi aflat la cumpărături în compania unei femei care se declara mama lor, Kristi Nicole Gilley, în vârstă de 36 de ani. Cei mici foloseau de asemenea alte identităţi. Femeia, care nu avea dreptul la custodie în cazul copiilor, a fost arestată în baza unui mandat de răpire din comitatul Clay, Missouri, iar minorii au fost plasaţi în grija Departamentului pentru Copii și Servicii pentru Familie din Florida, înainte de a fi reuniţi cu familia lor, potrivit Today.

Poliția din High Springs a spus că a colaborat cu Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploați pentru a-i ajuta să aducă fraţii înapoi în sânul familiei. Ancheta continuă, autorităţile încercând să afle cum s-a întâmplat totul şi în ce condiţii au trăit cei doi copii în tot acest timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Doi copii daţi dispăruţi, găsiţi după aproape un an, la mai bine de 1.500 km depărtare. Erau într-un supermarket din SUA cu mama lor, cea care i-a răpit