Antena Meniu Search
x

Doi copilaşi au rămas orfani, după ce ambii părinţi au murit la o lună distanţă unul de celălalt. Tatăl a pierit subit, soţia lui a fost răpusă de cancer

O familie a fost destrămată după ce un cuplu a murit la doar patru săptămâni unul de celălalt, lăsându-și cei doi copii în urmă.

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 22:26

Amie Walton și partenerul Chris Mills au murit în vara acestui an în ceea ce a fost descris drept o tragedie „de neînțeles”. Mama celor doi copii era tratată în spital pentru cancer când Chris, în vârstă de 42 de ani, a murit din cauza unei rupturi de ulcer la stomac. La doar patru săptămâni după, Amie, în vârstă de 30 de ani, a pierdut lupta cu viața. Cancerul se răspândise și ea avea, din păcate, câte 50 de tumori în fiecare plămân, potrivit The Sun.

Copiii lor, Harry, în vârstă de opt ani, și Mia, în vârstă de șase ani, sunt acum îngrijiți de mama lui Amie, Tracey. Tracey a spus că Chris a murit pe neașteptate în timp ce familia se împacă cu boala de care suferea mama micuților.

A fost organizată o strângere de fonduri pentru copiii cuplului din Birmingham

Am fost cu toții ocupați să ne concentrăm să o ajutăm pe Amie să treacă prin boala ei și să ne pregătim pentru ceea ce urma, când am avut șocul morții neașteptată a lui Chris. Amie a fost atât de curajoasă și s-a luptat să treacă peste asta. Eram atât de mândri de ea, a declarat Tracey

De atunci a fost organizată o strângere de fonduri pentru copiii cuplului din Birmingham de către comerciantul local Bal Singh. „Harry și Mia au un loc special în inimile noastre. Pierderea unui părinte la o vârstă atât de fragedă este dureroasă, dar pierderea ambilor părinți este devastatoare. Circumstanțele au fost de neînțeles și au atins inima fiecărei persoane”, a declarat Bal Singh.

Înmormântările au avut loc la puțin mai mult de o lună, cu cea a lui Chris pe 8 august și a lui Amie pe 12 septembrie. Tracey i-a mulțumit lui Bal pentru sprijin și a spus că familia va continua să-i crească pe Harry și Mia „cum putem noi mai bine”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Doi copilaşi au rămas orfani, după ce ambii părinţi au murit la o lună distanţă unul de celălalt. Tatăl a pierit subit, soţia lui a fost răpusă de cancer