Antena Meniu Search
x
LIVE

Doi deținuți din SUA au evadat cu ajutorul unei periuţe de dinţi. Polițiștii i-au găsit câteva ore mai târziu, într-un restaurant de clătite

Doi deținuți din SUA au folosit o periuță de dinți pentru a sparge peretele celulei și pentru a putea evada. Polițiștii i-au găsit câteva ore mai târziu, la un restaurant de clătite.

De Redactia Observator la 24.03.2023, 14:03
Vezi și

Evadarea lui John Garza, în vârstă de 37 de ani, și Arley Nemo, de 43 de ani, a fost raportată după ce cei doi nu au fost găsiți în celule, în timpul apelului de seară, la închisoarea Newport News din Virginia, SUA.

Cei doi au fost găsiți la un restaurant de clătite

O investigație preliminară a constatat că bărbații au descoperit o fisură în zidul celulei și au folosit unelte făcute dintr-o periuță de dinți și un obiect metalic pentru a putea mării spațiul și a dărâma o bucată din perete, relatează Mirror.

După ce au evadat din celula lor, au escaladat un zid în jurul închisorii. Cu toate acestea, planu lor nu a funcționat, iar cei doi au fost găsiți la 11 km depărtare, la un restaurant de clătite.

John Garza, care locuiește în Hampton, a fost arestat pentru mai multe infracțiuni, inclusiv sfidarea instanței, fraudă și furt. Arley Nemo, un rezident din Gloucester, a fost, de asemenea, acuzat pentru aceleași infracțiuni și încălcare a termenului de probațiune.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Doi deținuți din SUA au evadat cu ajutorul unei periuţe de dinţi. Polițiștii i-au găsit câteva ore mai târziu, într-un restaurant de clătite