Antena Meniu Search
x

Doi satanişti au recunoscut că au comis crime înfiorătoare, după care şi-au tranşat şi mâncat victimele, în Rusia

Doi tineri satanişti au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au recunoscut că au comis crime îngrozitoare în pădurile îndepărtate din nordul Rusiei, după care şi-au dezmembrat victimele şi le-au mâncat.

de Monica Palade

la 05.08.2021, 19:25

Doi satanişti au recunoscut că au comis crime înfiorătoare, după care şi-au tranşat şi mâncat victimele, în Rusia - Shutterstock

Site-ul Mash a oferit detaliile tulburătoare despre cei doi amatori de ocultism, Andrey Tregubenko și Olga Bolshakova, care locuiesc în capitala Moscovei.

Se pare că inițial cei doi fuseseră chemați pentru a fi interogați de poliție cu privire la unele acuzații despre droguri, dar sataniştii au recunoscut că sunt responsabili pentru moartea a doi tineri în pădurile din Karelia, care se învecinează cu Finlanda, Suedia și Norvegia.

Au comis fapte înfiorătoare

Se spune că victimele au fost aduse în vasta regiune de către Tregubenko și Bolshakova, după care le-a tranşat şi le-a mâncat. O listă a persoanelor dispărute datând din 2016 îi identifică pe cei doi morți ca fiind Platon Stepanov și Viktoria Zaitseva, ambii în vârstă de 27 de ani în momentul în care au dispărut.

Potrivit lui Mash, în timp ce prietenii și rudele căutau perechea ucisă, Tregubenko și Bolshakova au păstrat secret locul unde erau cadavrele. În 2010, parlamentarii ruși au votat pentru interzicerea grupurilor oculte și a presupuşilor vindecători mistici să-și anunțe serviciile.

Cazul are ecouri legate de o serie legendară de crime comise de Andrey Chikatilo, supranumit „măcelarul din Rostov”, după ce s-a constatat că a ucis și a mâncat peste cincizeci de victime, în majoritate în sudul orașului rus. El a fost responsabil pentru una dintre cele mai îndelungate șiruri de agresiuni sexuale din țară între 1978-1990 și a fost prins după o lungă căutare de către poliția sovietică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Doi satanişti au recunoscut că au comis crime înfiorătoare, după care şi-au tranşat şi mâncat victimele, în Rusia