Antena Meniu Search
x

Doi tineri consideraţi eroi au devenit din salvatori, victime. Au fost bătuţi crunt, în timp ce încercau să salveze două fete care erau agresate, în Marea Britanie

Doi tineri de 19, respectiv 25 de ani au fost bătuţi crunt în timp ce au intervenit pentru a opri un presupus atac sexual, pe o stradă din oraşul britanic Stoke-on-Trent.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 08.09.2021, 22:51

Victimele au fost transportate la spotal - foto ilustrativ
Victimele au fost transportate la spotal - foto ilustrativ - Getty Images

Prietenii şi familiile celor doi tineri consideraţi eroi spun că au încercat să ajute două tinere aflate în primejdie, relatează The Sun. La scurt timp, chiar cei doi tineri au devenit vicitmele agresorilor, care i-au bătut atât de tare încât unul dintre ei a fost internat cu răni extrem de grave. Medicii l-au transferat direct în sala de operaţii, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru ca faţa să îi fie reconstruită. Poliţia din Staffordshire spune că detectivii încă sunt în căutarea agresorilor. În postările apărute pe un grup de Facebook al oraşului, familiile tinerilor agresaţi au făcut apel la locuitori pentru a-i putea identifica mai rapid pe cei vinovaţi. "Ei doi merită o medalie pentru că şi-au riscat viaţa. Fiul meu vitreg are mai multe oase ale feţei rupte", a scris tatăl vitreg al unuia dintre băieţi. 

Poliţiştii au descris atacatorii ca fiind doi cetăţeni de culoare, unul dintre ei purtând un tricou alb, vestă şi blugi, în timp ce al doilea era îmbrăcat în haine închise la culoare. Locuitorii oraşului au fost îndemnaţi de autorităţi să alerteze poliţia, dacă au indicii cu privire la locul unde ar putea fi cei doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Doi tineri consideraţi eroi au devenit din salvatori, victime. Au fost bătuţi crunt, în timp ce încercau să salveze două fete care erau agresate, în Marea Britanie