Antena Meniu Search
x

"Dormea în patul meu". Descoperirea sinistră făcută de o mamă din Scoția, după ce s-a uitat pe camerele de supraveghere din casă

Întâmplare total ieșită din comun, în Scoția. O mamă a avut parte de șocul vieții, după ce s-a uitat pe camerele de supraveghere din dormitor. 

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 17:18

Descoperirea sinistră făcută de o mamă din Scoția, după ce s-a uitat pe camerele de supraveghere din casă
Descoperirea sinistră făcută de o mamă din Scoția, după ce s-a uitat pe camerele de supraveghere din casă - Facebook / Caitlin Sullivan

Caitlin Sullivan, în vârstă de 22 de ani, a fost „îngrozită” când a primit o alarmă de la camerele cu care își supraveghea micuțul. Femeia a rămas de-a dreptul șocată să constate că, în patul ei, pe care îl împărțea cu fiul ei de un an, era un străin. Din fericire, ea și fiul ei, Kevin, se aflau acasă la un prieten în acel moment, potrivit The Sun.

A avut un șoc după ce a verificat camerele de supraveghere

Camera este conectată la telefonul meu și mă anunță dacă există vreo mișcare. Așa că, când a bâzâit, m-am uitat la fluxul live din casa mea și am văzut picioarele acestui bărbat. Inima mea aproape s-a oprit. Am încuiat toate ușile înainte de a pleca, dar dormea acolo în patul meu”, povestește femeia.

Femeia a anunțat imediat autoritățile și a mers acasă într-un suflet, pentru a vedea cine este cel care a intrat în casa ei. 

Pe acelaşi subiect

„Îi curgea sânge de la frunte. Înăuntru era ca o scenă a crimei, cu pete de sânge pe covor, calorifere și balustradă. A fost terifiant”, a continuat să povestească femeia.

În sufragerie, Caitlin a găsit o șurubelniță pe care crede că bărbatul a folosit-o să spargă o fereastră. Total șocant, polițiștii nu au luat măsuri împotriva lui iar femeia este acum traumatizată și spune că îi este frică să se mai întoarcă acasă.

Nu a fost stabilită nicio infracțiune”, a declarat un purtător de cuvânt al autorităților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Dormea în patul meu". Descoperirea sinistră făcută de o mamă din Scoția, după ce s-a uitat pe camerele de supraveghere din casă