Antena Meniu Search
x

Două femei, înjunghiate mortal de un bărbat, într-un mall din Hong Kong. Victimele de 22 şi 26 de ani, alese la întâmplare de agresor

Două femei au murit după ce au fost înjunghiate de un bărbat, într-un mall din Hong Kong. Se pare că victimele au fost alese la întâmplare de agresor. Incidentul a șocat comunitatea, deoarece infracțiunile, în special cele violente, sunt rare în oraș.

de Redactia Observator

la 03.06.2023, 11:36

Martorii au relatat că atacatorul a imobilizat o femeie la podea și a înjunghiat-o în mod repetat. A doua femeie a încercat să se ferească de atacator, fără succes.

Criminalul a cumpărat cuţitul din mall, cu câteva minute înainte

Cele două femei, în vârstă de 22 și 26 de ani, au suferit răni multiple în atacul de la mall-ul Hollywood Plaza din Diamond Hill, vineri după-amiază, și au murit după ce au fost duse la spital, a anunțat poliția, potrivit CNN.

Reprezentantul poliției, Elieen Chung Lai-yee, a declarat că atacatorul care nu pare să le fi cunoscut pe cele două femei, a cumpărat cuțitul chiar din mall, cu puțin timp înainte de incident.

"S-a plimbat câteva minute și apoi a lansat atacul asupra primei victime", a spus ea.

A doua victimă sărise în ajutor, dar a fost şi ea atacată şi omorâtă

Lai a spus că cealaltă femeie a încercat să-l oprească, dar a devenit și ea o țintă.

"Am găsit multiple răni de cuțit, sângerau abundent", a adăugat Elieen Chung Lai-yee, potrivit Mediafax.

Polițiștii au arestat un șomer în vârstă de 39 de ani sub suspiciunea de crimă și au anunțat că suspectul are un istoric de boli mintale.

Hong Kong înregistrează anual zeci de omucideri, în comparație cu New York unde sunt sute de astfel de incidente. De asemenea, în 2022 în Hong Kong au fost doar 77 de jafuri în timp ce la New York s-au înregistrat 17.000, iar la Londra au fost 24.000.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Două femei, înjunghiate mortal de un bărbat, într-un mall din Hong Kong. Victimele de 22 şi 26 de ani, alese la întâmplare de agresor