Antena Meniu Search
x

"Dumnezeu nu face greșeli. Au purtat vinovăția mult timp". Au crezut că fiica lor s-a născut cu malformații, din cauza păcatelor lor. Povestea tinerei din SUA

S-a născut cu o maflormație pe care părinții au crezut că a primit-o din cauza păcatelor ispășite de ei. Fără să se lase învinsă, tânăra femeie din SUA a luptat pentru visul ei și a reușit să-l facă realitate.

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 18:51

Au crezut că fiica lor s-a născut cu malformații, din cauza păcatelor lor. Povestea tinerei din SUA
Au crezut că fiica lor s-a născut cu malformații, din cauza păcatelor lor. Povestea tinerei din SUA - katelyn_pavey12/Instagram

Katelyn Pavey s-a născut cu un singur braț complet dezvoltat. Când tatăl ei, Eric, a descoperit asta, a crezut că este o pedeapsă pentru păcatele sale, deoarece sarcina a apărut dintr-o aventură dintre părinții lui Katelyn, care apoi au început o nouă viață împreună, potrivit Mirror.

Bunica mea, de fapt, când m-am născut, i-a spus tatălui meu că Dumnezeu nu face greșeli”, a spus Pavey. 

Katelyn a crescut ca o sportivă promițătoare, înainte de a deveni atletă. 

A luptat pentru visul ei

Pe acelaşi subiect

Am fost concepută în afara căsătoriei din cauza unei aventuri, iar părinții mei au purtat păcatul și vinovăția mult timp, crezând că m-am născut cu un braț din cauza trecutului lor. Dar, știi, m-am confruntat cu dificultăți în joc. Am întâmpinat dificultăți, cu o accidentare. Și apoi atitudinea mea pozitivă a trecut peste asta și a depășit tot ceea ce simțeau părinții mei”, a spus Pavey.

Pavey a devenit o jucătoare de softball de succes, în ciuda faptului că avea doar un braț complet dezvoltat și spune că a continuat să joace pentru a dovedi că și cei care se îndoiesc au greșit. Dar dezastrul a avut loc când și-a rupt ligamentului genunchiului, una dintre cele mai de temut răni din sport. 

Credeam că întreaga mea carieră s-a terminat, știi? 'De ce eu? De ce mi s-a întâmplat asta?’ Adică, am muncit atât de mult, iar acum totul mi-a fost luat’”, a povestit tănăra.

A reușit însă să treacă peste și să se ridice de la pământ. Tânăra a înțeles că fiecare lucru s-a petrecut cu un motiv și că tot ceea ce poate face este să meargă mai departe. Femeia urmează acum să se căsătorească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Dumnezeu nu face greșeli. Au purtat vinovăția mult timp". Au crezut că fiica lor s-a născut cu malformații, din cauza păcatelor lor. Povestea tinerei din SUA