Antena Meniu Search
x

Foto "E în mâinile lui Dumnezeu". O glumă făcută de mamă a trezit-o din comă. Femeia a început să râdă pe patul de spital din UK pe care zăcea de 5 ani

Fărâma de speranță care a dus la o minune! O femeie care era în comă de cinci ani s-a trezit în mod miraculos, după ce mama ei i-a spus o glumă la care aceasta a început să râdă.

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 13:12

O glumă făcută de mamă a trezit-o din comă. Femeia a început să râdă pe patul de spital din UK pe care zăcea de 5 ani
O glumă făcută de mamă a trezit-o din comă. Femeia a început să râdă pe patul de spital din UK pe care zăcea de 5 ani - GoFundMe

Peggy Means și-a vizitat fiica, pe Jennifer Flewellen, zilnic timp de cinci ani, în timp ce ea zăcea în comă pe patul de spital. Apoi, într-o zi care părea să fie la fel ca toate celelalte, în timp ce îi spunea o glumă pe care o auzise, fiica ei a început să râdă.

Jennifer era la volan, în drum spre serviciu, pe 25 septembrie 2017, când a început să amețească. A pierdut controlul volanului și s-a înfipt cu mașina într-un stâlp, potrivit Mirror

„De acolo totul s-a schimbat”, și-a amintit mama ei, Peggy.

După ce s-a grăbit la spital cu soțul de atunci al lui Jennifer, Peggy a aflat că Jennifer era într-o stare gravă. Femeia a fost pusă în comă indusă iar medicii au spus că nu au prea multe speranțe ca aceasta să își mai revină vreodată. 

Pe acelaşi subiect

„M-au încurajat, până în ziua a doua sau a treia, să o deconectez de la aparate. Am spus: „Nu, nu de astăzi, nu vom face asta”. Și apoi, în fiecare zi, ei m-au încurajat mai mult și le-am spus: „Nu, este în mâinile lui Dumnezeu”, a spus Peggy.

S-a trezit din comă, după o glumă spusă de mamă

Peggy a ignorat sfaturile personalului medical și timp de cinci ani s-a luptat pentru a se asigura că fiica ei are cea mai bună îngrijire, negociind cu centrele de tratament și asigurătorii. Timp de cinci ani și-a vizitat fiica în fiecare zi, în speranța că una din zile va avea să fie cea în care îi va vedea iar ochii deschiși. Mama vorbea zilnic cu ea și îi povestea toate activitățile pe care le făcea într-o zi, crezând că fiica ei o aude. Apoi, într-o zi de august, în 2022, Peggy și-a luat fiica afară, conform rutinei lor obișnuite, să vorbească cu ea la soare.

Femeia i-a spus o glumă pe care a auzit-o la iubitul ei și, spre uimirea ei totală, Jennifer a început să râdă. Peggy a spus că a fost speriată la început, după atât de mult timp fără niciun răspuns din partea fiicei ei.

„Am început să o duc până la clădire și apoi m-am gândit că râde, așa că m-am oprit și mi-am scos telefonul”, și-a amintit ea.

Cu toate acestea, după acel scurt moment, Jennifer a intrat înapoi în comă. Dar Peggy a perseverat și a și primit rezultate. Jennifer nu putea să vorbească, dar putea să miște din cap. În timp ce Peggy îi vorbea, și-a dat seama că era capabilă să înțeleagă și să răspundă la întrebări. Medicii nu au crezut-o pe Peggy la început, dar după ce au văzut videoclipurile cu momentele lucide ale lui Jennifer, au fost forțați să admită că ce s-a întâmplat a fost o minune. 

După săptămâni de terapie logopedică și îngrijire atentă, a început să reînvețe cum să comunice. În iulie anul trecut, la mai puțin de un an după ce s-a trezit din comă, Jennifer a venit acasă să locuiască cu mama ei. Peggy a putut să se pensioneze la vârsta de 60 de ani și să devină îngrijitoarea cu normă întreagă a fiicei ei. S-a reunit cu cei trei fii ai săi și a aflat că este bunica unei fetițe de un an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "E în mâinile lui Dumnezeu". O glumă făcută de mamă a trezit-o din comă. Femeia a început să râdă pe patul de spital din UK pe care zăcea de 5 ani