Antena Meniu Search
x
LIVE

"Era fratele meu mai mic”. Român de 35 de ani din Anglia, ars de viu într-un incendiu pus intenţionat. Acasă, în Alba Iulia, o familie întreagă îl plânge

Un român de 35 de ani, stabilit în localitatea Ravensthorpe din Marea Britanie, a murit într-un incendiu violent provocat intenţionat de un alt bărbat.

De Ovidiu Cojocaru la 15.04.2022, 22:51
Român de 35 de ani din Anglia, ars de viu într-un incendiu pus intenţionat
Român de 35 de ani din Anglia, ars de viu într-un incendiu pus intenţionat - Facebook

Gavrilă Alin Nicolae s-a stabilit în Marea Britanie în urmă cu patru ani şi a început să lucreze într-o fabrică. Zilele trecute viaţa i-a fost curmată într-un incendiu provocat intenţionat de un bărbat. O altă persoană a fost transportată la spital cu răni grave, dar starea ei este stabilă, iar viaţa nu îi este pusă în pericol, scrie examinerlive.

Fratele lui mai mare, Mario se află în România, la Alba Iulia, oraşul lor natal. Bărbatul a primit îngrozit vestea morţii lui Alin. El a mărturisit că prietenii şi familia din România au fost şocaţi de tragedia petrecută. „Nu știu ce să cred despre asta. Nu știu de ce s-a întâmplat asta. Aș vrea să știu”.

Mario, în vârstă de 40 de ani a vorbit şi despre relaţia extrem de apropiată pe care o avea cu fratele său. "Arătam de parcă eram gemeni. Am trăit împreună 25 de ani, iar tatăl nostru a murit când eram mici. Și mama noastră era bolnavă așa că eu, fiind fratele mai mare, l-am ajutat să crească, era fratele meu mai mic”.

Românul şi-a pierdut viaţa în incendiu

Pe acelaşi subiect

El a spus că fratele său a plecat singur în Marea Britanie, la scurt timp după ce a divorţat de soţia lui. Bărbatul s-a acomodat extrem de repede cu comunitatea de acolo, avea mulţi prieteni şi era îndrăgi de toată lumea. „Era o persoană bună. Îi plăceau copiii, dar nu a avut niciodată. Era prietenos”., a adăugat fratele victimei.

Fratele mai mare al lui Alin a spus că încearcă acum să obţină repatrierea trupului neînsufleţit în România, pentru a-l putea înmormânta.  Un bărbat din orașul Dewsbury a fost acuzat recent de crimă și incendiere cu punerea în pericol de vieți. Tahir Nazir, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în West Park Street a fost prezentat joi, 14 aprilie, la Tribunalul din Bradford, acuzat de crimă.

De asemenea, Nazir a fost acuzat că ar fi provocat incendierea intenționată a casei de pe Queen Street, din Ravensthorpe, în primele ore ale zilei de duminică, 10 aprilie. Acesta urmează să se prezinte la Tribunalul din Leeds marți, 19 aprilie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » "Era fratele meu mai mic”. Român de 35 de ani din Anglia, ars de viu într-un incendiu pus intenţionat. Acasă, în Alba Iulia, o familie întreagă îl plânge