Antena Meniu Search
x

"Era hotărât să nu lase cancerul să-i stea în cale". Un tânăr de 18 ani s-a stins după 2 ani de luptă cu boala. A murit încercând să-și îndeplinească dorințele

Și-a trăit cu adevărat viața, până în ultima clipă. Un adolescent de 18 ani din Canada a murit după ce a fost diagnosticat cu cancer terminal, încercând să-și îndeplinească toate dorințele de pe listă.

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 09:59

ânărul de 18 ani s-a stins după 2 ani de luptă cu boala. A murit încercând să-și îndeplinească dorințele
ânărul de 18 ani s-a stins după 2 ani de luptă cu boala. A murit încercând să-și îndeplinească dorințele - TikTok / Harrison Gilks

Harrison Gilks, un TikToker a murit „în pace” pe 30 martie la Spitalul Regional Dr. Everett Chalmers din Frederiction, New Brunswick, înconjurat de cei dragi, relatează Today.

Harrison a fost o inspirație pentru mulți. Zâmbetul lui putea lumina orice cameră, râsul lui putea înveseli pe oricine. El era soarele nostru într-o zi înnorată. Întotdeauna a văzut binele în fiecare situație și a atins viețile multora cu mesajele sale de încurajare prin videoclipurile sale de pe TikTok, unde a cronicizat și a împărtășit lumii lupta sa cu cancerul, se spunea în obit. 

Fratele său mai mic, David, a postat un videoclip pe TikTok-ul lui Harrison, anunțându-i cu durere moartea. 

Fac acest videoclip pentru că Harrison a murit din nefericire acum câteva ore. Nu a avut dureri când a murit și era alături de familia lui. Am vrut doar să vin aici și să le mulțumesc tuturor din întreaga lume pentru sprijin și încurajări. Chiar a însemnat foarte mult pentru el”, a spus fratele tânărului

Pe acelaşi subiect

A murit după o luptă de doi ani și jumătate cu cancerul

Harrison și-a povestit durerea pe TikTok. A fost diagnosticat cu rabdomiosarcom pe 15 noiembrie 2020 și a încheiat prima rundă de chimioterapie în decembrie în același an. Rabdomiosarcomul este un tip rar de cancer care se formează în țesuturile moi, în special în țesutul muscular scheletic sau uneori în organe goale, cum ar fi vezica urinară sau uterul, conform Mayo Clinic.

Adolescentul, care avea peste 315.000 de aurmăritori pe TikTok, a împărtășit pentru prima dată detalii despre boala sa într-un videoclip postat în iunie 2022. La acea vreme, el le-a spus fanilor săi că plănuiește să bifeze mai multe lucruri pe care dorea să le facă și pe care le-a trecut pe o listă de dorințe. 

Printre lucrurile pe care le avea înșirate pe lista de dorințe, Harrison a reușit să îl întâlneasacă pe Luke Combs la un festival de muzică. De asemenea, a făcut excursii la Los Angeles pentru a-i vedea pe Rams jucând, a mers la Montreal pentru un meci de hochei și a făcut un tur cu elicopterul în New York City, Toronto și Tampa. De-a lungul numeroaselor videoclipuri postate pe rețeaua de socializare, și-a ținut mereu fanii la curent în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Harrison ​​și-a postat ultimul TikTok pe 21 martie, împărtășind mai multe detalii din călătoria sa în Mexic. Acesta a spus că în timpul călătoriei a întâmpinat unele complicații și a fost nevoit să meargă la spital. Vizita la spital avea  să fie însă începutul sfârșitului. A aflat că boala s-a răspândit, iar medicii l-au informat că timpul lui este limitat și se scurge din ce în ce mai repede.

Voi fi în spital probabil tot timpul care mi-a mai rămas, ceea ce este evident foarte supărător”, a spus el în videoclipul său.

Era hotărât să nu lase cancerul să-i stea în cale. Dar după aproape doi ani și jumătate de luptă grea, știind că a făcut cât a putut, știind că era iubit și puternic, și-a luat rămas bun”, a declarat familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Era hotărât să nu lase cancerul să-i stea în cale". Un tânăr de 18 ani s-a stins după 2 ani de luptă cu boala. A murit încercând să-și îndeplinească dorințele