Antena Meniu Search
x

Video "Era pâinea lui Dumnezeu" Momente sfâșietoare în Spania, după uciderea lui Pompi, un român de 21 de ani. Un criminal l-a înjunghiat cu maceta

Moartea unui tânăr român a alertat autorităţile din Spania. Lorenzo a fost înjunghiat mortal duminică într-un parc din Toledo, însă criminalul nu a fost identificat nici până acum. Purta o mască de Halloween, iar maceta cu care a săvârşit crima încă nu a fost găsită. 

de Redactia Observator

la 04.11.2021, 21:12

Vezi și

În noaptea tragediei, Lorenzo era acasă cu mai mulţi apropiaţi, iar în jurul orei 02.00 dimineaţa a ieşit cu un prieten în parcul de lângă casă. Acolo, au fost abordaţi de un individ cu faţa acoperită de o mască de Halloween. I-a cerut bani românului, l-a ameninţat cu o macetă şi l-a trântit la pământ. Atunci, tânărul în vârstă de 21 de ani i-a dat o bancnotă de 10 euro şi telefonul mobil. Chiar şi aşa, individul l-a înjunghiat mortal, fără să stea pe gânduri, şi l-a rănit pe prietenul care îl însoţea.

Francisco Tierasseca, delegat al Guvernului: În acest moment, Poliţia Naţională investighează toate probele şi încearcă să aresteze autorul al acestor fapte. 

Român ucis în Spania. Paramedicii nu au putut face nimic să-i salveze viaţa

Prietenul lui este în stare de şoc şi le-a povestit poliţiştilor că agresorul era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă, ar fi mai scund decât ei doi şi ar putea fi de origine latină, după accent. Indiciile însă sunt deocamdată prea puţine pentru a-l identifica. 

Pe acelaşi subiect

Francisco Tierasseca, delegat al Guvernului: Sunt mai multe indicii care sunt acum anchetate şi într-adevăr, până la urmă, trebuie să le acorzi atenţie tuturor. 

Cazul românului a cutremurat comunitatea locală care trăieşte cu teamă pentru că agresorul este în continuare liber. În memoria românului, localnicii au ţinut un moment de reculegere. Andrei, vărul victimei, a povestit jurnaliştilor din Spania că Lorenzo adora computerele şi îşi dorea să devină programator. 

Andrei, vărul lui Lorenzo: Pompi, așa cum îi spuneam noi încă din copilărie, nu a omorât nicio muscă în viața lui. Era foarte nobil, era pâinea lui Dumnezeu. Nu am cuvinte să îl descriu. Nu merita așa ceva

Între timp, românul a fost înmormântat, în cimitirul din Toledo. Tatăl tânărului a cerut Consiliului Local să amplaseze o cruce pe locul unde fiul lui a fost ucis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Era pâinea lui Dumnezeu" Momente sfâșietoare în Spania, după uciderea lui Pompi, un român de 21 de ani. Un criminal l-a înjunghiat cu maceta