Antena Meniu Search
x

„Este atât de trist!” Despărţiţi de divorţul părinţilor, un tânăr de 19 ani a recunoscut că şi-a ucis sora de 15 ani într-un parc de rulote din Anglia

Şi-a ucis propria soră şi acum urmează să îşi primească condamnarea după ce şi-a recunoscut vinovăţia. Matthew Selby, un tânăr de 19 ani, şi-a ucis sora de doar 15 ani, Amanda, într-un parc de rulote, pe 31 iulie anul trecut.

de Monica Palade

la 08.02.2022, 12:52

Poliţia a fost chemată pentru un „incident domestic” la Ty Mawr Holiday Park, la Abergele, în Ţara Galiilor, unde a descoperit trupul adolescentei. Selby, din Ashton-under-Lyne, Manchester, trebuia să fie judecată pentru uciderea fetei la sfârșitul acestei luni.

Şi-a ucis propria soră

Dar tânărul s-a prezentat la Mold Crown Court pentru o scurtă audiere video de recunoaștere a uciderii din culpă. Înainte de condamnarea sa pe 18 martie, Selby va fi văzut din nou de un psihiatru.

După moartea Amandei, familia i-a adus un omagiu adolescentei. „Amanda a fost o fiică și o nepoată iubitoare - era atentă, grijulie, îi plăcea să-i ajute pe alții și era foarte iubită. Ne va fi foarte dor de ea”.

Şi colegii săi de la şcoală, Academia Droylsden din Manchester, i-au adus un tribut şi au descris-o ca fiind „iubitoare”. „Familia școlii noastre este devastată de această veste îngrozitoare. Amanda a fost o studentă drăguță și ne va fi dor de ea.”

După moartea Amandei, vecinii din Ashton-under-Lyne au dezvăluit că părinții celor doi s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani. „Este o veste șocantă”, a spus unul. „Nu i-am văzut pe Matthew şi pe Amanda atât de mult recent, pentru că mama și tatăl lor s-au despărțit. Amanda a mers cu mama, iar Matthew a stat cu tatăl său o vreme, înainte de a se muta la bunicii lui. E atât de trist."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » „Este atât de trist!” Despărţiţi de divorţul părinţilor, un tânăr de 19 ani a recunoscut că şi-a ucis sora de 15 ani într-un parc de rulote din Anglia